Ksosik 18.03.2018 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Witam, mam wkład kominkowy z kratek - wkład MBM i po kilkunastu paleniach pojawiły się pęknięcia, ale nie na tej okładzinie na ścianach tylko na spodzie (tak jak na zdjęciach): Czy jest to rzecz normalna, no bo w końcu, różnice temperatur w kominku są ogromne, czy jest to może rzecz niedopuszczalna i trzeba to reklamować? Pęknięć nie ma dużo, są jeszcze może dwa oprócz tych na zdjęciach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.03.2018 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Sfotografować wszystko i przesłać na [email protected]dodatkowo przedzwonić 48 677 86 59 i wszystko się dowiedzieć co zrobić i jak oni to widzą. Jeśli chcesz poznać moje zdanie - Ja bym reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 18.03.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Kwestia reklamacji to jedno. Inna sprawa, że takie pęknięcia nie mają znaczenia dla eksploatacji. Może się jednak okazać, że za 3 lata będą tak pokruszone, że trzeba będzie wymienić. Ale może też być tak, że nic wielkiego się nie będzie działo prócz takich pęknięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.03.2018 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Kwestia reklamacji to jedno. Inna sprawa, że takie pęknięcia nie mają znaczenia dla eksploatacji. Może się jednak okazać, że za 3 lata będą tak pokruszone, że trzeba będzie wymienić. Ale może też być tak, że nic wielkiego się nie będzie działo prócz takich pęknięć. Dlatego należy podjąć działania, gdybanie na forum nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksosik 31.03.2018 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Sprawa zgłoszona, dam znać po rozpatrzeniu reklamacji. Dzięki i pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts