Voytas 27.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witam Czy moze mi ktos podac ile palcil za naciagniecie gruntu i 2xgipsu na sciany z montazem naroznikow i siatek gdzie trzeba itp. Interesuje mnie oczywiscie sama robocizna bez materialu brutto w ostatnich dwoch miesiacach. Najlepiej ceny z okolicy Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 29.09.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 sama robocizna 10-11 zł ale przy pracy z materiałem 20-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gipsar 11.10.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Witam Czy moze mi ktos podac ile palcil za naciagniecie gruntu i 2xgipsu na sciany z montazem naroznikow i siatek gdzie trzeba itp. Interesuje mnie oczywiscie sama robocizna bez materialu brutto w ostatnich dwoch miesiacach. Najlepiej ceny z okolicy Warszawy. Pozdrawiam Witam cena robocizny bez mat 10 zł, 3 x gips z mat 15 zł m2, 3 x gips pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts