fotohobby 21.03.2018 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 No puk puk panowie, nie zapomnieliście o mnie ? ( Tylko jeden pytajnik ) Po prostu Cie ignorujemy. Dostales grzeczną radę, zebyś skontaktowal sie z autorami badan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 21.03.2018 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Zamykać temat, jestem za inteligętny żeby z wami rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.03.2018 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Zamykać temat, jestem za inteligętny żeby z wami rozmawiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 21.03.2018 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Dobra, a tak poważnie, kończę temat. Jak coś to się odezwe.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 21.03.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Ktoś kiedyś powiedział coś mądrego że na tym forum są same fiuty. Bo nie chcą biedaka pocieszyć i wystawić zdalnie certyfikatu jakości? Cegła jest lepsza, bo rzadziej łapie grzyba i emituje przez to mykotoksyny, a jak w betonie masz domieszkę ruskiego popiołu, to nie musisz chodzić na zdjęcia RTG, tylko weź kliszę do domu, przystaw do ciała i na drugi dzień zanieś do wywołania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.03.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 To już dziś nie zaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 21.03.2018 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Ludzie dajcie spokój, żarty sobie robicie, czytaliście o Tomaszu Komencie , czytałem na wp, okropne co człowiek przeżył w więzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts