am30 19.03.2018 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Witam, mieliście może styczność z żaluzjami zewnętrznymi tego producenta? Bo firma która będzie mi montować okna ma w swojej ofercie tylko te krispola. Czy jakościowo są podobne do np Selta? Czy tutaj podobnie jak w Selt są te specjalne prowadnice. Na stronie Krispola dane odnośnie konstrukcji są bardzo ogólnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frytek1986 07.08.2018 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Podbijam temat bo mam ten sam dylemat. Cenowo Krispol dużo lepszy od Anwisa (takie mam porównanie), od Selta pewnie też. Kosztem jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 08.08.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Podobno to to samo - nie wiem czy interesują Ciebie elektryczne czy manualne ale sam się zastanawiam. Krispol daje 5 lat gwarancji podczas gdzie inni 2-3 lata ale u mnie wyceny Krispol sa ok 30% wyższe niż Anwis (full wypas ze skrzynkami, Alutherm 180 obrot Anwis 31000 vs 44000 Krispol)....moglbys napisac jak u Ciebie się przedstawia relacja cenowa? Az się zastanawiam czy warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frytek1986 09.08.2018 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 To mnie zdziwiłes. Dla porownania ja mam wycene (sam parter domu):- anwis: 15,7k pln (Z90)- krispol 8,9k pln (Z90) Tyle, że krispol byc moze bez boxów (pierwsza oferta mailowa, bez szczegółów), dopytam. Ale różnica kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.Paco. 11.08.2018 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 To mnie zdziwiłes. Dla porownania ja mam wycene (sam parter domu): - anwis: 15,7k pln (Z90) - krispol 8,9k pln (Z90) Tyle, że krispol byc moze bez boxów (pierwsza oferta mailowa, bez szczegółów), dopytam. Ale różnica kosmiczna. to ja mam na C80 - kwestia obrotów 180 stopni. Niby caly dom tyle wiec wydatek spory. A jakie silniki Ci zaproponowali?? Moglbys mi na priv podesłać namiar na sprzedawce co Ci wycenil tak Krispol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aydin 26.10.2021 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2021 Odświeżę temat, bo sam szukam opinii...Otrzymałem ofertę Krispola, lepsza niż Anwisa, o ile nie przeoczyłem czegoś w parametrach. Krispol uzależnia 5-letnią gwarancję koniecznością montażu przez certyfikowanych monterów (oczywiste) oraz corocznymi przeglądami. Cen przeglądów nie podali. Może ktoś coś więcej dopisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts