coachu13 20.03.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Hejka, Czeka mnie spoinowanie poddasza.Kiedyż używałem Rigips Vario ale z racji tego, że to całe poddasze to będzie też trzeba dużo i często przygotowywać masę.Teraz zauważyłem, że jest np gotowa masa: FILL AND FINISH z Knaufa.Czy ktoś z Was jej używał do spoinowania ?Czy jest równie mocna jak Vario albo Unilfott ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 26.03.2018 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Nikt tej masy nie używał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 27.03.2018 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Nikt nie ma z nią doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts