Termeko.eu 21.03.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Witam.Szukam informacji czy warto kopic BK TERMOBET z Będzina jak z wymiarami i czy ktoś z tego murował i jak z dokładnością i jakością ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.03.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 WitamKiedyś jak mieszkałem w Zagłębiu dużo się z tego budowało, ogólnie materiał dobry jakościowo i wymiarowy jednak ......zawsze z perspektywy czasu patrzę na to inaczej, nie możesz kupić czegoś z piasku lub naturalnej gliny? po co w dzisiejszych czasach pchać się w materiał z produktów spalania w elektrociepłowni Łagisza? Pewnie do budowy garaży, hal, budynków gospodarczych jest niezły i domy też z tego budują tylko czy na pewno jest tyle tańszy aby był konkurencyjny?Przemyślcie to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 21.03.2018 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Nie dubluj wątków- usuń ten z "Wymiany doświadczeń -ogólne" wszycy widzimy Twój post na który udzieliłem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termeko.eu 21.03.2018 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Zglosilem do usuniecia dubel. Termobet jest bardzo blisko mojej budowy ok 15 km i cena jest atrakcyjna około 7 zł za sztuke a solbet wychodzi około 8.50 do nawet 10 zł szt przynajmniej narazie po pobieżnych poszukiwaniach.BK ze wzgledu na to ze ma wiekszy opor cieplny RC i izolacyjność troszkę większa ,latwa obróbka i murowanie na cienka spoine i mniejsze ryzyką występowania pęknięc pustaka a potem tynku i brzydkich rys.Ceramika tez dobra ma swoje zalety i wady jak wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts