cepeksnk 21.03.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Witam.Mieszkam w UK. Niedawno wynająłem dom w którym od początku napotkałem problem z oknem w sypialni.Mianowicie problem dotyczy klamki wraz z częścią ramy okna! Klamka w wyniku eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepeksnk 21.03.2018 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Witam.Mieszkam w UK. Niedawno wynająłem dom w którym od początku napotkałem problem z oknem w sypialni.Klamka w wyniku eksploatacji została praktycznie wyrwana wraz z częścią ramy okna, jeszcze się trzyma ale z czasem pewnie całkowicie się urwie. W wyniku tego okno nie chce całkowicie się zamknąć ponieważ nie da się go dociągnąć do końca. Powodem tego jest sam montaż okna. Całość była źle zamontowana i klamka przy zamykaniu zahaczała o drugie okno w wyniku użycia siły plastik musiał powoli pękać Zgłaszałem problem właścicielowi lecz stwierdził żebym sprobowal poradzić sobie z tym problemem sam. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, jaka część będzie do wymiany czy może jednak trzeba wymienić całe okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepeksnk 21.03.2018 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Może komuś zobrazuje to na zdjęciu wygląda to tak : https://ibb.co/gzXH2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 21.03.2018 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Nie ufam skróconym linkom od osób, które nie mają żadnej historii na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepeksnk 22.03.2018 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Hosting obrazków, nie wiem jak wstawić normalnie zdjęcie przez tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts