kros-nianka 22.03.2018 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Ostrzegam przed zakupem produktów tej firmy. Ich wysoka jakość to już historia. Teraz wypuszczają buble i kpią sobie z klienta. W ciągu 1,5 roku wymiana gwarancyjna z powodu tej samej wady (uniemożliwiającej użytkowanie). Koszty związane z rujnacją kuchni - oczywiście po stronie poszkodowanego klienta, FRANKE się nie poczuwa! Uważajcie, bo zniszczycie sobie nerwy i stracicie kasę. Ja mówię - nigdy więcej FRANKE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 22.03.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 A jak ta wada? Może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 22.03.2018 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Oho, czarny PR... wykonanie - tragiczne, coraz gorsza jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
80x86 05.04.2018 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Ostrzegam przed zakupem produktów tej firmy. Ich wysoka jakość to już historia. Teraz wypuszczają buble i kpią sobie z klienta.... Jaki zlewozmywak? Na czym polegała owa wada? Stalowy czy Tectonite? Osobiście mam Franke (beżowy "granit:) zakupiony w markecie i nie narzekam. Przed montażem zauważyłem, że narożnik jest minimalnie ukruszony (nie wiem, może taki kupiłem) - zaszpachlowałem szpachlą samochodową (jest koloru beżowego) i praktycznie nie widać - dopiero jak komuś pokażę to zauważy. mama ma od 4-rech lat stalowy i nic się nie dzieje, nawet bardzo zażelaziona woda ze studni (dosłownie ruda) nie przeszkadza. Także złego słowa nie powiem, zwłaszcza że produkty tej formy należą raczej do średniej czy nawet niższej półki cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiktorB 17.04.2018 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Ja mam stary stalowy z lat 90 tych albo i dalej. Za mojego użytkowania przeżył już 3 baterie, teraz leci czwarta. Nic się z nim nie dzieje, wygląda jak nowy, nawet nie ma rys. Do domu po remoncie też go zabieram, takich jakości już nie robią a wygląd ponadczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts