k1krzysztof 08.01.2023 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Oj ... tak czytam i mam gęsią skórkę Mam ecodens silwer 20 jednof. /od 15 listopada/ servisant 15km ode mnie i jechał tydzień ale po kilku przypomneniach bo nawał roboty itd dojechał . Ponarzekał na Firmę Termet że od nowego roku / 2023 / to chyba nikt nie bedzie chciał im tego servisowac bo w ramach gwarancji mają ryczałt śmieszny a od 2023 to bardzo śmieszny . :rolleyes: i ciekaw jestem czy jakiś servisant w okolicy a było 2 15-20km bedzie dostepny . Co do pieca to wspominał że jak przeżyje bezawaryjnie rok to póżniej jakoś już będzie . Najsłabszym ogniwem podobno jest pompa Vilo / kto by pomyślał / . U mnie Kocioł jest jako górne żródło i jak narazie załączyłem go tylko próbnie w ostatnie mrozy spalając 6m gazu . Pracował poprawnie / chyba / bez błędów , cicho jak dobrze pójdzie to następne załączenie przy przegladzie w listopadzie . Przy takim trybie pracy to szybciej zgnije niz sie zepsuje mam nadzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ali45 22.02.2023 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 U mnie drugi rok chodzi ecocondens gold plus. Że pracuje to wiem stąd, że co jakiś czas przychodzą rachunki za gaz. Nawet w tym roku nie chciało mi się wzywać serwisu do przeglądu. Ze swojej strony bardzo polecam tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts