OPA 27.09.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Co myślicie o oknach firmy "Termoplast"?. Czy warto je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 27.09.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 mam okna Termoplastu - sa w OK.mialem male przejscia z montarzem ale wynikalo to wylacznie z ignorancji montarzystow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekm22 27.09.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Polecam !! Juz ponad 10 lat temu , jak w mieszkaniu mej matki wymienilem okna -wybierajac wlasnie ta firme - Thermoplast , i wszystko jest OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 27.09.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Przyłączam się. Od kilku lat mam Royal, są o.k. Znajomi mają prestige (ten starszy 3kom) także o.k. Dobre profile, szyby (glaspol - zupełne przeciwieństwo wiglaw'a opisywanego przez jareko), okucia winkhaus, eleganckie klameczki. Warte zakupu. Montaż był na własną reke - firmowy był bardzo drogi. Montaż zrobiony wg zalecen dostarczonej z oknami instrukcji montażu. Nie ograniczają gwarancji na okna przy własnym montażu (nie firmowym) i to także jest zaletą firmy Thermoplast. Ostatnio kupowałem malenkie trójkątne okno Classic. Takze bez zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.09.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 spoko - dobry wyrob i wciaz dobry producent Ciagle trzymaja wysoka jakosc i nie ida na skroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 27.09.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Znam dobrze firmę Thermoplast i też mam okna BARON 4-kom. oklejany jednostronnie.Wyrób jest warty ceny.Aktualnie jest chyba jakaś promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mam od kilku lat.Są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioter68 04.05.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 U mnie w mieszkaniu Thermoplast jest od 10 lat - jak na razie wszystko OK - nic nie jest wypaczone, plastiki praktycznie nie mają żadnych zmian barwy, okucia poruszają się sprawnie. Jedyny mankament - jak na zewnątrz jest +35 i "patelniane" słońce, to drzwi balkonowe potrafią lekko się ocierać o ramę - ale jak na taką temperaturę i tak to mały problem, który zanika wieczorem. Ja zdecydowanie polecam, będę zamawiał także Thermoplast do budowanego właśnie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts