Tylka 27.09.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 czy ktos ma kosztorys budowy dla banku?mam na mysli każdy etap budowy, koszt robocizny i materiałów.robocizna na ok 20 000 zł na dom ok 150 m2. z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 27.09.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 W PKO BP dają gotowy wzór który trzeba wypełnić. Jest to szacunek, ale musi być realny, bo przychodzi inspektor i sprawdzi. Kosztorys musi być podpisany przez osobę z uprawnieniami budowlanymi np, insp. nadzoru. Trenowałem to ostatnio,- dzisiaj podpisałem umowę kredytową. Pozdrawiam Pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylka 29.09.2004 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts