qwerty_1982 25.03.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Cześć, Ostatnio mój architekt adaptacyjny napomnknął coś o budowie domu z pełnej cegły ceramicznej ale urwał temat jakoby był to drogi sport.Zacząłem pobieżnie liczyć i wydaje mi się, że aż tak drogo to nie musi wychodzić. Co sądzicie o budowie murów z pełnej cegły ceramicznej gr. 25 i położeniu na to normalnego ocieplenia. Czy warto? Czy może jednak z Prothermu uzyska się podobne rezultaty za niższą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.03.2018 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Fanem wszelkich poro-coś tam nie bylem i nie jestem. Cegła pełna -ok. Ale sprawdź ile wezmą murarze za robotę możesz zmienić zdanie, dobra cegła to też teraz ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 26.03.2018 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Normalnie to około 60 zł m2. Zaprawy 4 razy więcej niż do bloczków fundamentowych. Na rynku jeden na 10 czy 20 murarzy umie z niej murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts