Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piana ZK z puszki

Tulisko

Recommended Posts

Jak by cena była przyzwoita też bym może wziął coś na próbę. Dość ciekawe rozwiązanie pomiędzy wąską szparę w dachu między murem a krokwią, lub przy oknie dachowym.

Widziałem to w LM ale cena troche zabija. Na próbkach też piana dość dziwnie aplikowna była (jakby słabo rosła).

no dobra handlowo dupa kwas... produkt fajny, to sie moze przyjac, moglby byc tanszy i wg mnie sie obroni i pomimo tej ceny przyjmie sie na rynku.

Polski wylaczny dystrybutor raczkuje, wybral taki kanal sprzedazy jaki wybral i dal wylacznosc leroy...

mozna to zrozumiec - 60 sklepow w calym kraju i od razu po palecie na sklep... no spoko

z punktu widzenia dystrybutora ktory nie chce miec magazynu, jedyny koszt to kawalek biura i toner do drukarki zeby refakturowac jednego klienta to ok.

koszty zadne, zamowienia duze, pewny platnik tyle ze placi po 90 dniach... no ale ok, mozna poczekac.

tylko czy taki produkt nadaje sie do sprzedazy przez leroy czy inny market - mam mieszane uczucia. stoi zakurzona droga pianka pistoletowa :)

nawet jak sie przyjmie to leroy z tego dystrybutora wycisnie ostatnie krople krwi... albo z klienta indywidualnego i na polce nie bedzie jak w tej chwili 50zl za sztuke (jak jest promocja to 47) tylko 60/70 i wiecej (tak jak jest teraz z sika

na chwile obecna leroy raczkuje z tym zatowarowani na setki tysiecy, maja wylacznosc a produkt ma termin waznosci :) dlatego chyba leroy idzie na to, ze jak ktos chce troche wiecej to sprzedaja taniej po telefonie dystrybutora, ale... maja wylacznosc wiec w zasadzie.... moge to kupic :) ale jako wykonawca, ale nie moge sprzedac , bo leroy ma wylacznosc i jakby sprzedal, a leroy sie dowie ze mam to w handlu - to dupa kwas :) ot taka patologia...

w leroy to stoi i sie kurzy :)

dystrybutor chetnie ogarnie zeby ktos wieksza ilosc kupil taniej z leroy

roznica jest spora, ale nie na tyle duza zeby mi oplacalo sie tym zajac, bo przeciez jestem firma handlowa

ciekaw jestem losow tego produktu w leroy bo imo dystrybutor poszedl za mocno na skroty, bo to nie jest produkt do sprzedazy takim kanalem, jest za dobry i za drogi zeby markety mogly tym handlowac

• 7 months później...
  • 3 years później...