Lesotho 26.03.2018 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Chciałbym was prosić o radę, czy cena za ten dach to nie przesada ? Kompletnie się na tym nie znam, całe życie mieszkałem w bloku. Niestety czytając artykuły czy fora na internecie ciężko się dowiedzieć czegoś konkretnego. Dom parterowy 150m2 po podłodze, Dach płaski Materiał: styropian spadkowy 20 tyspapa samoprzylepna, papy termozgrzewalne, klej do styropianu, rynny,opierzenie, płyta osb, piana, kołki rozporowe, gaz, profil pod rynne 15 tysrobocizna 11 tys Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 26.03.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Na podstawie Twojej wypowiedzi nie idzie nic stwierdzić. Cena Styropianu spadkowego zależy od jego grubości jakości. Co do papy i podzespołów to zależą one od producent i z czego są zrobione. Bo mogą być rynny plastikowe, stalowe, miedziane itp... Więc temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesotho 26.03.2018 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Na podstawie Twojej wypowiedzi nie idzie nic stwierdzić. Cena Styropianu spadkowego zależy od jego grubości jakości. Co do papy i podzespołów to zależą one od producent i z czego są zrobione. Bo mogą być rynny plastikowe, stalowe, miedziane itp... Więc temat rzeka 3 warstwy styropianu, nie wiem jakiej grubości jest każda warstwa. Załóżmy, że materiał budowlany średniej jakości. Czy w takim razie ta cena jest ok ? czy zawyżona ? Czy 11 tys robocizny nie jest wysoką stawką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 26.03.2018 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 3 warstwy styropianu, nie wiem jakiej grubości jest każda warstwa. Załóżmy, że materiał budowlany średniej jakości. Czy w takim razie ta cena jest ok ? czy zawyżona ? Czy 11 tys robocizny nie jest wysoką stawką ? Chca mi sprzedac samochod 350 kW, taki ze sredniej polki za 150000PLN. czy to drogo czy nie? Na glupiio postawione pytania sa glupie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 26.03.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jak 3 warstwy styropianu :ooo Kto to będzie układał. Cena robocizny nie jest wygórowana, mogę stwierdzić po powierzchni dachu że niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts