mechanics 27.09.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Cześć,Piszę pierwszy raz, więc witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Zamierzam wybudować dom w technologii szkieletu drewnianego. Niestety projekty dostepne w tej technologii są... boje sie uzyc tego słowa, ale zazwyczaj koszmarnie brzydkie. Czy znacie jakąś solidna firmę, która przerobi projekt z technologii tradycyjnej na szkieletową w taki sposób, żeby dało się go wybudować? Mam upatrzone 3-4 projekty, niestety wszystkie tradycyjne. Przed zakupem chciałbym się upewnić, że nie wydam kasy na marne.Z góry dzięki za odpowiedzi.PozdrawiamMechanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.09.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 witaj - zapytaj w grupie drewnianego szkieletu tam dostaniesz informacje! ja buduję szkieletora - adaptacja klasycznego budynku murowanego dodatkowe info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam, sprawdź firmę Multi z grupy Archipelagu -promują technologie drewnianą, można negocjować koszty przeróbek. Większość ich projektów oferują również jako drewniane - naprawdę polecam bo przejrzałem stada katalogów i ich są po prostu ładne, pozostaje tylko ocenić funckjonalnośc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 12.01.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Też miałem podobny problem bo szukałem domku w stylu hamerykańskim Nawet ściągnąłem projekty ze stanów. Wiedziałem czego chcę i znalazłem projektanta, który projektuje domki szkieletowe dla norwegów. Zrobił mi projekt taki jaki chciałem i nie było drogo. Według mnie trzeba widzieć (w wyobraźni) przyszły dom aby się potem nie rozczarować. Ja już mieszkam w moim wymarzonym domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 12.01.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Jaki czas budowy - od wbicia łopaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 12.01.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 od maja do grudnia 2004, domek 300m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts