f.glowacki89 26.03.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Drodzy forumowicze, poszukuję ciekawych alternatyw na dachówkę na swój dach. Rozglądałem się po różnych hurtowniach, chciałem coś lepszego niż blacha, ale może nie tak drogiego ak dachówki ceramiczne. Wstepnie myślałem o dachówkach betonowych, ale w jednej hurtowni polecono mi taką dachówkę, a w zasadzie chyba blachodachówkę GERARD. Blacha z taką posypką z c eramiki, niby wulkaniczna. Jeżeli chodzi o walory no to muszę przyznac, że bardzo ciekawa opcja. Kosztowo też wychodziło nienajgorzej, choć z bliska średnio mi się podoba. Jednak pokazali mi realizacje i muszę przyznać, żę wygląda super. Oglądałem wzór Korona. Proszę o podwpowiedź czym jest ten Gerard i czy warto zainwestować w taki rodzaj pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2018 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Pokrycie droższe od dachówki. Na północnych ekspozycjach dachu mocno porasta. Nowe pokrycie wygląda bardzo ładnie. Odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts