grekuu 28.03.2018 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Witam otóż chciałem się dowiedzieć o parę spraw, mam dość stary dom jakoś lata 60? około 150 metrów , na podaższu jest strych ale chciałem go przerobić na miejsce mieszkalne ale tak się zastanawiam ale nie jest wylany na stropie beton, tylko przykryte deskami? są deski które są położone i latają jak tania... a pod nimi kolejne deski które się trzymają? http://s5.ifotos.pl/img/295419911_qnwnphr.jpg na filmiku nie wiele widać... bo jest fatalnej jakości tak wiec przepraszam , ale słychać a to jak pokryty jest strych ogólne założenie mam takie że chciałem wylać beton/ zrobić wylewkę ocieplić wełną i puścić podłogówkę, ale martwi mnie to że ten strop nie jest wylany betonem, a nie chciał bym jak na razie zmieniać dachu , tylko zrobić wszytko pod przykryciem. Edytowane 28 Marca 2018 przez grekuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts