eprom 28.03.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Witam, zamierzam kupić naped do bramy przesuwnej, 5m, waga ok 300kg. Potrzebuje napęd w miarę szybki, więc wybór padl na c721 firmy faac. Co sądzicie o tych napedach? Czy ktoś uzytkuje ten model? W tej cenie nie ma chyba nic alternatywnego, jeżeli chodzi o szybkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eprom 14.04.2018 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Zdecydowałem się na ten napęd i jestem w trakcie montażu. W międzyczasie wysłałem kilka pytań do firmy Faac i powiem szczerze, że jeżeli chodzi o wsparcie, czyli odpowiedzi na email to tragedia. Wysłałem ponaglenie na email z 5 razy i nie doczekałem się odpowiedzi a czekam ponad tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts