maximus397 29.03.2018 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Witam W tej chwili trwa remont mojej ulicy. Właśnie powiedziano mi, że podjazd do mojej bramy w płocie, który znajduje się w linii chodnika, nie należy do miasta tylko do mnie i jeśli chcę, to muszę go wyremontować we własnym zakresie. Tak podobno mówi ustawa. Czy to jest prawda? Edytowane 29 Marca 2018 przez maximus397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 29.03.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Bzdury wciskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 01.04.2018 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Utrzymanie zjazdu należy do właściciela posesji. Jeśli zaś droga jest przebudowywana zarządca drogi musi zjazd Ci przebudować. Może pojawić się problem jego legalności. Jeśli jest to dojazd nielegalny wówczas może zostać pominięty przy przebudowie drogi. Polecam ustawę o drogach publicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts