coconut89 29.03.2018 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witam, Podobają mi się płytki strukturalne (Paradyż Daikiri Brown Ściana Wood Pasy Struktura Rekt. ) do łazienki. Chciałam w nich zrobić wnękę prysznicową, ścianę z umywalką i zabudowę wc. I tak mnie naszło... jak montować do takich płytek drzwi prysznicowe i misę wc wiszącą? Pytka jest delikatnie wypukła? Jest na to jakiś sposób czy raczej nie montuje się nic na takich płytkach?Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 29.03.2018 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Nawet na płaskich/gładkich płytkach stosuje się uszczelnienie, więc zakładałbym, że w takim przypadku stosuje się go po prostu więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts