kurtz 30.03.2018 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Co polecacie w tej cenie? KMT czy Gerda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 30.03.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 KMT, Wikęd - wybór zależy od wielu czynników, w tym montażu i samym sposobie. Czytałem opinie, że Gerda kiedyś była dobra, teraz jakość podupadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 06.04.2018 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Jak najbardziej KMT, Wikęd, czy Mar-Tom. Gerda ma swój nowym model NTT, ale do dzisiaj nie mogę zająć jednoznacznego stanowiska, bo nie montowałem tych drzwi po rozstaniu się z Gerdą wiele lat temu. W kuluarach słyszałem kilka ciepłych słów o tym modelu ale chyba to za mało aby go polecić. Pierwsze trzy firmy mam w ofercie u siebie i na co dzień je montuję. Wikędów chyba najwięcej ale to z powodu tego, że sam rekomenduje je Klientom ze względu na ich szereg zalet. Mar-Tomy są może ciut z tyłu za KMT i Wikędem w mojej opinii, ale za to cena też jest niższa.Wszystko też zależy gdzie mają być montowane drzwi i w jaki sposób. Czy jest wiatrołap, czy jest to jednak mieszkanie w bloku. Nie podajesz żadnych informacji więc nikt nic konkretnego Ci nie na pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 06.04.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Jak najbardziej KMT, Wikęd, czy Mar-Tom. Gerda ma swój nowym model NTT, ale do dzisiaj nie mogę zająć jednoznacznego stanowiska, bo nie montowałem tych drzwi po rozstaniu się z Gerdą wiele lat temu. W kuluarach słyszałem kilka ciepłych słów o tym modelu ale chyba to za mało aby go polecić. Pierwsze trzy firmy mam w ofercie u siebie i na co dzień je montuję. Wikędów chyba najwięcej ale to z powodu tego, że sam rekomenduje je Klientom ze względu na ich szereg zalet. Mar-Tomy są może ciut z tyłu za KMT i Wikędem w mojej opinii, ale za to cena też jest niższa. Wszystko też zależy gdzie mają być montowane drzwi i w jaki sposób. Czy jest wiatrołap, czy jest to jednak mieszkanie w bloku. Nie podajesz żadnych informacji więc nikt nic konkretnego Ci nie na pisze. Co byś mi polecił, wiatrołap, w wiatrołapie ogrzewanie podłogowe, drzwi 100 szerokości muszą być, względnie z dobrym współczynnikiem przenikalności cieplnej. Montaż w murze z silki, na to 25 cm styro, otwierane do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 06.04.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Ja mam drewniane drzwi CAL i polecam! U mnie zadnego wiatrolapu niema i drzwi swietnie izoluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 07.04.2018 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Ja mam drewniane drzwi CAL i polecam! U mnie zadnego wiatrolapu niema i drzwi swietnie izoluja Mam na nie oferte za 5 tys 100 cm szerokie z TOP pod nimi, w dumie dobra cena chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts