Adam.jedrysiak1 30.03.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Witam,Planuje wygluszyc ściany działowe w mieszkaniu oraz podłogi jak i ścianę od sąsiada. Myślałem nad matami z pianki akustycznej Aku-pr 140 1cm i na to regips akustyczny 1cm, a na podłogi pod panele mate z korka. Czy takie rozwiązanie poprawi akustyke czy tylko strata pieniędzy? Słyszałem też opinie, że lepiej na ściany dać również mate z korka bo lepiej wygluszy? W salonie na parterze sufit z regionów i wełna mineralna. Co o tym wszystkim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam.jedrysiak1 30.03.2018 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 P. S. Jak edytować temat na telefonie, bo pisałem że słownikiem i teraz widzę, że są błędy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts