enikan 31.03.2018 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Jeżeli ktoś zobaczy na zdjęciu swój dom, to proszę niech się nie obraża, nie narobiłem żadnych szkód chodząc (po błocie) wokół budowy. Mi i żonie podobają się te imitacje drewna. Dwa razy tamtędy przejeżdżałem i niestety nie zastałem właściciela aby zapytać... Otóż zastanawiamy się co to jest? Jaki producent to tworzy? Wiem, że istnieją jakieś gumowe naklejki imitujące drewno, albo że niektóre firmy wykonujące elewacje mają specjalne matryce którymi robią odciski w jakiejś masie i później malują bejcą, ale mi to wygląda na jakąś gotową formę przyklejaną do elewacji.... Ale nie mam pojęcia czy na pewno tak jest... Tylko z jednej firmy widziałem coś takiego: Austro...coś tam... ale kolory niezbyt nam pasowały, a poza tym miały one przeszło 2cm grubości, a to ze zdjęć wygląda na cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 01.04.2018 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Bardzo podobne, z bardziej prosta krawędzią robi mój klient . Odezwij się to dam Ci namiar i pewnie podeślę Ci próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts