Briksdal 01.04.2018 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Czy ktoś ma doświadczeni a z użytkowaniem termy elektrycznej w kuchni wyposażonej w zmywarkę? Wiadomo ciepła woda potrzebna jest od zaraz na kilka minut a nie chcę ciągnąć cyrkulacji. Proszę o opinie uzytkownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 02.04.2018 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 terma extra zamontowana po to zeby zmywarka miala ciepla wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 02.04.2018 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Zmywarka na zimną. Ciepła z kranu też sporadycznie bo sporadycznie się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.04.2018 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 mam tak. Do kuchni nie podciągałem ciepłej wody tylko mam termę 10 litrów w szafce. Woda w kuchni ze zmywarką jest potrzebna w małej ilosci ale natychmiast. I terma sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 04.04.2018 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Dzięki, jakie parametry poza objetoscią ma Twoja terma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.04.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 nie mam pojęcia. Atlantic model podumywalkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech_pi 04.04.2018 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Czy ktoś ma doświadczeni a z użytkowaniem termy elektrycznej w kuchni wyposażonej w zmywarkę? Wiadomo ciepła woda potrzebna jest od zaraz na kilka minut a nie chcę ciągnąć cyrkulacji. Proszę o opinie uzytkownikow. A właściwie co masz na myśli "terma elektryczna" ? Czy ogrzewacz pojemnościowy (bojler) czy podgrzewacz przepływowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech_pi 04.04.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 nie mam pojęcia. Atlantic model podumywalkowy. A z innej beczki Czy kolega "coulignon" tak wielce zasłużony dla tego zacnego FORUM, mógłby zmienić swój AVATAR , albo go trochę zmodyfikować , bo tak trochę z du..y się czyta Twoje posty (zawsze trafne i profesjonalne) , widząc tą głupią fotkę obok PS jeśli uraziłem prywatność i wolność - z góry przepraszam Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.04.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Nic z tego. To klatka z filmu "sens życia wg Monty Python a" A ta świętość nie podlega negocjacji. Zresztą na żywo wyglądam gorzej niż to zdjęcie. Więc z dwojga złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech_pi 04.04.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Nic z tego. To klatka z filmu "sens życia wg Monty Python a" A ta świętość nie podlega negocjacji. Zresztą na żywo wyglądam gorzej niż to zdjęcie. Więc z dwojga złego... OK jak świętość to świętość - już zupełnie inaczej na to patrzę PS Jednak zawsze warto ponegocjować , a rozmawiać tym bardziej Pozdr Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez wojciech_pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 07.04.2018 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 A właściwie co masz na myśli "terma elektryczna" ? Czy ogrzewacz pojemnościowy (bojler) czy podgrzewacz przepływowy ? Oba biorę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts