pado 02.04.2018 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam dach wykonany w pełnym deskowaniu pokryty papą i dachówką. W obu ścianach szczytowych tuż przy kalenicy są zrobione 15 cm otwory wentylacyjne zakryte oczywiście kratkami z siatkami przeciw owadom. W kalenicy są otwory wentylacyjne . Cała ta część nad poddaszem użytkowym nie jest ocieplona i służy jako magazyn rzeczy niepotrzebnych. Całość drewna na strychu jest sucha i bez jakichkolwiek grzybów . Mam tylko jeden dylemat. Ma górze na deskach nad poddaszem zrobiłem właz z desek pokryty styropianem aby go ocieplić . Jak macie zrobione uszczelnienie aby wiatr ze strychu nie hulał po domu. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.04.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 A skąd ma się wziąć ten wiatr na strychu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts