editta 06.04.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam! Dom cudny. Planuje sie budowac w niedalekiej okolicy jednak nie wiem gdzie mozna szukac takich kafli. Czy moglbys podac gdzie kupowales te kafle z lazienki na gorze?? gdzie drzwi do kabiny??prosze tez o namiary na wytworce schodow i kuchni. Czy cargo kupowales sam czy to wszytsko organizowala firma kuchenna?? Czy moglabym prosic o namiary na specow od kominka?? Bardzo prosze o namiary na fachowcow od wykonczenia, instalatorow i elewacji ktorych moglbys polecic Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 18.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 http://sukiennik.net/dom/pictures/64lazienka.jpg Fantastyczna łazienka... Bardzo mi się podoba, chociaż nie wiem czy odważyłabym się na takie ciemne kolory w swojej... SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 18.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Pięknie, pięknie, pięknie...... Skąd czerpaliście pomysły na projektowanie wnętrz? Chętnie zobaczę zdjęcia całego salonu. Wnęka na telewizor i cała ta ścianka - super pomysł!!!! Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 20.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 bardzo ładne wnętrza , jak sie Wam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 20.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Łazienka bardzo ładna ,ale dziękuję za jej sprzątanie sama mam ciemną i każdą kroplę widać szczególnie po kąpieli dzieci. Życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Hejwanna-jaki to producent i model?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.06.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Super wnętrza! Gratuluję dobrego gustu Zauroczona jestem kuchnią i łazienka-bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 22.06.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Domek sliczny! Wewnatrz i zewnatrz. Gratuluje. dzieki. Mam pytanie dotyczace rolet zewnetrznych? Zdaje sie ze sa podtynkowe, mozesz mi cos wiecej na ten temat napisac? Czy jestes zadowolony z takiego rozwiazania, czy sterowane elektrycznie itp Dzieki za odpowiedz. tak podtynkowe, mowili mi na to RKSy. Czy jestem zadowolony czy nie... nie wiem z wygladu jest to super bo nie widac skrzynek. Ale trzeba nakombinowac troche jak zakryc rewizje do skrzynki wewnatrz. Na razie mamy to otwarte (wieje z tego jak cholera) i chcemy to za porada firmy od rolet zrobic nie oryginalna rewizją tylko z plyty GK z przyklejonym styropianem dla izolacji - powiedzial ze to sie dobrze sprawuje... zobaczymy w zime. wracam z pytaniem po kilku miesiacach jak minela zima z kasetami RKS? u nas tez takie zamontowano i ciekawi mnie niezmiernie czy to byl dobry wybor dziekuje za odpowedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.06.2007 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 bardzo ładne wnętrza , jak sie Wam mieszka? na razie mieszkamy od prawie roku w "prawie" wykonczonym, ale generalnie to swietnie... ostatnio troche ruszamy zeby juz wszystko dokonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.06.2007 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Łazienka bardzo ładna ,ale dziękuję za jej sprzątanie sama mam ciemną i każdą kroplę widać szczególnie po kąpieli dzieci. Życzę wytrwałości. zawsze mielismy jasne lazienki.. i w tej ciemnej wbrew pozorom jest latwiej utrzymac czystosc wiec sie mylisz... wszystko zalezy od rodzaju plytek. nam sie to udalo. uzywanie to przyjemnosc. sprzatanie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.06.2007 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Hej wanna-jaki to producent i model? Pozdrawiam jakas najtansza z kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.06.2007 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 wracam z pytaniem po kilku miesiacach jak minela zima z kasetami RKS? u nas tez takie zamontowano i ciekawi mnie niezmiernie czy to byl dobry wybor dziekuje za odpowedz pozdrawiam bardzo w porzadku. Przy oknach o szerokosciach okolo 120cm zupelnie nic. Natomiast w naszym tarasowym uchylnym na 240cm troche sie akryl na polaczeniach rozruszal. To bylo do przewidzenia, ale nie od zimy tylko o trzaskania skrzydlem przy czestym otwieraniu czy czasem przeciag mocno walnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.06.2007 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 dzieki za wszystkie komplementy.cieszymy sie ze paru osobom sie nasza chatka podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 29.07.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Przepiękne wnętrza i dziękuję za cierpliwość w odpowiadaniu na tak liczne pytania. Jedno nie padło ...podziwiam drzwi ale nie są to chyba interdoor jeśli możesz i pamiętasz skąd masz drzwi byłabym wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Przypominam sie z prosba o odpowiedz Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 WitamDomek marzenie - kuchnia po prostu mnie powaliła na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.08.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 dzieki za wszystkie komplementy. cieszymy sie ze paru osobom sie nasza chatka podoba.. Witaj, dziś, po wielu dyskusjach też zamówiliśmy cegłę klinkierową karpatia. Na razie na kominy. Potem też chcemy zrobić z nich ogrodzenie i wykończenie domu. Mam nadzieję, że dokonaliśmy właściwego wyboru. U was ta cegła wygląda super, jak cały dom. Jak oceniacie ją po kilku latach użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 27.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 dzieki za wszystkie komplementy. cieszymy sie ze paru osobom sie nasza chatka podoba.. a propos Mam wielką prośbę o info dot. Twojej elewacji (nie ukrywam, że bardzo nam się podoba): - czy ściany są malowane czy jest to tynk (jeśli tynk to jaki, jakiej firmy i jakie to kolory - jeśli pamiętasz nazwę, numerek.) Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia11 31.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Piekny dom, a najbardziej zachwycaja mnie drzwi wewnetrzne.Czy moglbys napisac czy byly robione na zamowienie czy nie. Jakiej firmy sa i ile za nie placiliscie.Prosze o namiary jesli to mozliwe.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts