Lidka i Janusz 31.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 http://sukiennik.net/dom/pictures/66lazienka.jpg Piękna łazienka.Chciałabymm się dowiedzieć czy drzwi bez otworów do łazienki nie powodują jakiś niespodzianek? Czy są poprostu z większa szczelina nad posadzką? Wybarałam także dzrwi bez otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 piękny domek Czy mogłabym się dowiedzieć jakie masz fronty szafek kuchennych? (jaki kolor i materiał). Chyba nie doczytałam.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 24.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witamnie znalazłem nazwy wkładu kominkowego -możesz podać (dovre 2180?)Jak rozwiązaliście nawiew powietrza opływającego kominek - nie widać nigdzie kratki przy podłodze (czyżby od drugiej strony)pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 20.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 cudne łazienki, wnętrze ma swój styl, gratuluję gustu a możesz zdradzić w jakim programie robiłeś wizualizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 01.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 mam pytanie odnośnie programu w jakim zrobione masz wizualizację pomieszczeń... ktoś je dla Ciebie robił czy może sam je wykonałeś? Jeśli sam to z jakiego programu korzystałeś? PS Piękne wnętrza... Twoja kuchnia rozwiała moje dylematy co do ustawienia mebli w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 05.06.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 C.U.D.N.I.E.!! myślę nad taką kuchnią, nawet układ pomieszczenia mam zbliżony. Waham się tylko nad zestawem kolorystycznym - ciemne fronty i jasna podłoga czy jasne fronty i ciemna podłoga.Powiedz, proszę, jak sprawują się te fronty w codziennym użytkowaniu? bardzo trzeba ze szmatką latać po każdym dotknięciu?A jak płyta, jako zabezpieczenie ściany?I zdradź jeszcze, czy podłoga jest z fugami? Jeśli nie, to jak się sprawuje (szczelność)?dzięki za infodomek pięknie dopieszczony, ślicznie:)pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dopiero dzisiaj tu zajrzalam i cos tak czuje, ze bede zagladac czesciej. Fajne i nieprzekombinowane pomysly. Trzymam kciuki za reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wlaciciel watku sie juz chyba tu nie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha1 18.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Jestem naprawdę pod wrażeniem. Wnętrza domu są zrobione pięknie, skromnie i gustownie. Popieram ten styl. Szkoda że właściciel już tu nie zagląda bo pewnie wielu by jeszcze miało jakieś pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Szczęśliwych, kojących wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia życzy Martyna http://miroska78.free.fr/Globes_Noel/noel023.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.12.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Pragnę złożyć szczere życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Aby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego 2009 Roku ! http://republika.pl/blog_nk_746602/1563228/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts