ls75 23.09.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Super kominek - gratulacje!!!! Ten kamień to Brecia? I bardzo ładne masz płytki na podłodze. Co to? dzieki! Tak to breccia. Płytki na podłodze to gres Nowa Gala seria Orientale 60x60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Bardzo ładnie Ci to wyszło. A co teraz następne do realizacji? Będę czekać z niecierpliwością na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.09.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Czeka mnie w tym roku: - ocieplenie i tynkowanie- malowanie- drzwi wewn (zamowione)- schody (zamowione)- dokonczenie lazienek- podlogi na pietrze- kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.09.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 powtarzam jeszcze raz pytanie ile wysunięty jest u Ciebie dach po bokach, bardzo mi zależy na tej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 25.09.2005 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 powtarzam jeszcze raz pytanie ile wysunięty jest u Ciebie dach po bokach, bardzo mi zależy na tej odpowiedzi Dach jest pod katem 45, a wysuniety jest roznie w roznych miejscach. Tak srednio to okolo 1m. Nie za bardzo wiem po co ci ta informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 gdy dach naczułkowy jest zbyt mało wysunięty to wygląda po prostu źle a u Ciebie jest ok więc dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 28.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Czy dachówka to Koramic antracyt? Jeśli tak, to tak jak u nas Bryła budynku też bardzo podobna do naszej dlatego tak bardzo mi sie podoba wasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdowka 28.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Piekny dom, rewelacyjne wnetrza, z przyjemnoscia poogladam wszystko jak bedzie skonczone zwlaszcza ta lazienke - jak dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 28.10.2005 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Czy dachówka to Koramic antracyt? Jeśli tak, to tak jak u nas Bryła budynku też bardzo podobna do naszej dlatego tak bardzo mi sie podoba wasz domek. Dachówka to RuppCeramika Syriusz antracytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 12.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Mam pytanie co to za płytki w łazience - te beżowe. Bardzo fajna dachówka. My będziemy mieli podobny kolor dachu. Podobają mi się te antracytowe bramy garażowe. Gdzie można takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 15.05.2006 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Po długiej przerwie czas na postep.Nasza murowana kabina bez brodzika w gornej szaro-czarnej łazience. http://sukiennik.net/dom/pictures/45lazienka.jpg Wkrótce nowe zdjęcia, bo w końcu pare ważnych rzeczy bedziemy kończyć.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Po długiej przerwie czas na postep. Nasza murowana kabina bez brodzika w gornej szaro-czarnej łazience. http://sukiennik.net/dom/pictures/45lazienka.jpg Wkrótce nowe zdjęcia, bo w końcu pare ważnych rzeczy bedziemy kończyć. pozdrawiam. witam Is75 świetny pomysł na kabine i bardzo praktyczny, chwali się tez projekt domu..dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 16.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Mam pytanie dotyczące rur do DGP - jakiej są one średnicy? Czemu są dwie? http://sukiennik.net/dom/pictures/40kominek.jpg ps. domek super!!! według mnie fotki jedne z najfajniejszych na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 16.05.2006 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Grubsza rura do komina to na pewno 200 a te do dgp to chyba 50 nie pamietam. Dwie rury doprowadzaja cieple powietrze do 2 pokoi na pietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 17.05.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Zbliżenie na kabinę prysznicową - widoczna użyteczna wnęka w ściance http://sukiennik.net/dom/pictures/46lazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 17.05.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Widok na szklane drzwi do kabiny http://sukiennik.net/dom/pictures/47lazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 podtrzymuje to co powiedziałam wcześniej, świetny pomysł z kabiną... a zapytam ...nie baliście się tego koloru?? nie wiem jak prezentuje sie cała łazienka, ale przy kabinie wygląda fajnie..przede wszystkim odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.05.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 podtrzymuje to co powiedziałam wcześniej, świetny pomysł z kabiną... a zapytam ...nie baliście się tego koloru?? nie wiem jak prezentuje sie cała łazienka, ale przy kabinie wygląda fajnie..przede wszystkim odważnie Jasne, że sie boimy Łazienka jeszcze nie jest użytkowana. Co prawda nie boje sie tych szarych kafli ale boje sie tych prawie czarnych na podłodze. Tak czy siak, jesteśmy super zadowoleni z wyglądu łazienki - taką sobie wymyśleliśmy i taka się nam podoba. Wyjdzie w praniu czy jest ona praktyczna czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bardzo ładna kabina. W związku z tym mam pytanie jakie duże są te drzwi do kabiny, jakiej firmy i ... cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.05.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bardzo ładna kabina. W związku z tym mam pytanie jakie duże są te drzwi do kabiny, jakiej firmy i ... cena. Drzwi do kabiny to ravak http://www.ravak.pl/?page=glassline3 Model GSD2 90, dostalem tez duzy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts