Loxia 18.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Baaardzo fajny domek.i taki rozkładowy.a zdjęcia góry masz moze? jak z wielkością pokoi? jak wysoka jest ścianka kolnkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 podtrzymuje to co powiedziałam wcześniej, świetny pomysł z kabiną... a zapytam ...nie baliście się tego koloru?? nie wiem jak prezentuje sie cała łazienka, ale przy kabinie wygląda fajnie..przede wszystkim odważnie Jasne, że sie boimy Łazienka jeszcze nie jest użytkowana. Co prawda nie boje sie tych szarych kafli ale boje sie tych prawie czarnych na podłodze. Tak czy siak, jesteśmy super zadowoleni z wyglądu łazienki - taką sobie wymyśleliśmy i taka się nam podoba. Wyjdzie w praniu czy jest ona praktyczna czy nie... czasami ważniejsza jest estetyka i wygląd niż praktyka , grunt to zainteresowanie oglądających którzy potwierdzą ze to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.05.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Baaardzo fajny domek. i taki rozkładowy. a zdjęcia góry masz moze? jak z wielkością pokoi? jak wysoka jest ścianka kolnkowa? Nie mam zdjęć góry bo tam na razie nic nie ma oprócz tej ciemnej łazienki. Ścianka kolankowa jest jest wysoka ponad metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.05.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 No to wrzuce jeszcze nie dokończoną ścianke z ceramiką EGO z tej samej łazienki co kabina: http://sukiennik.net/dom/pictures/48lazienka.jpg we wnęce miejsce na lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 18.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no złapał mnie ten domek za serce. wydrukowałam sobie projekt i zaczełam meble ustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to wrzuce jeszcze nie dokończoną ścianke z ceramiką EGO z tej samej łazienki co kabina: http://sukiennik.net/dom/pictures/48lazienka.jpg we wnęce miejsce na lustro. OOO... jednak moja ulubiona seria EGO takie mialam wrażenie, ze widzę w drzwiach kabiny w odbiciu lustrzanym kawałek miski i umywalki...teraz tylko się upewniłam, ze mam dobre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIKKOLA 19.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jestem zachwycona kominkiem, piękny ten kamień obudowy!! A jak będzie obudowany od góry? Mam na myśli te rury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xvx 19.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ooooooo jak ladnie to EGO wyglada super tez sobie takie wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 19.05.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Lazienka super!!! Przestrzen parteru bardzo ciekawa i fajnie wykonczona. Nowoczesnie i z klimatem. pozdrawiam A ha, czy wizualizacje robiliscie sami? Jesli tak to w jakim programie. Ja korzystam z Punch, ale sa gorszej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 20.05.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/50kominkowy.jpg Drzwi wewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 20.05.2006 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/49kominkowy.jpg Kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 25.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Is napisz jakich cegieł użyłaś do obudowania kominka? Wcale się na tym nie znam- Czy kominek robili jacyś super fachowcy????? Czy jak jest tylko zwykły kominek bez odprowadzeń to moze to zrobić normalny Pan od remontów? Jestem laikiem i jak popatrzyłam na przebieg prac to wydawało mi się b. proste Wkład obudować, zabezpieczyć rury i final, ale wiem, ze to nie takie proste. Powiedz mi ile placiłaś za kamień do obudowy za metr? Dzięki z góry za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 25.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Napisz jeszcze czy pomysł na komienk jest autorksi i na tą ściankę z tv też? Czy może miałeś projektanta wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 25.05.2006 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Is napisz jakich cegieł użyłaś do obudowania kominka? Wcale się na tym nie znam- Czy kominek robili jacyś super fachowcy????? Czy jak jest tylko zwykły kominek bez odprowadzeń to moze to zrobić normalny Pan od remontów? Jestem laikiem i jak popatrzyłam na przebieg prac to wydawało mi się b. proste Wkład obudować, zabezpieczyć rury i final, ale wiem, ze to nie takie proste. Powiedz mi ile placiłaś za kamień do obudowy za metr? Dzięki z góry za info! "Użyłeś" Obudowa jest z betonu komorkowego ytong oraz plyt GK na stelażu. Robil to fachman od kominków. Wszystko wydaje sie proste jak sie patrzy na sprawne działanie fachowca. kamien to marmur brecia sarda kosztowal ok. 400zl/m2 jak dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 25.05.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Napisz jeszcze czy pomysł na komienk jest autorksi i na tą ściankę z tv też? Czy może miałeś projektanta wnętrz? tak, pomysly autorskie. wszelkie prawa zastrzezone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 26.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzięki za info! i przepraszam za formę "użyłeś" Posty najczęściej pisze z dwójką dzieci na kolanach i stąd pomyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 27.08.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/52lazienka.jpg http://sukiennik.net/dom/pictures/51lazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Przyłączam sie do reszty -bardzo piękne wnętrza a kominek suuuuper i nic tu po twoich prawach autorskich hahah, bo ja tez taki chce mieć, lubie proste formy ,czekam z niecierpliwoscią na dalszy ciąg.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 28.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Bardzo ładne wnętrza. Kuchnia - super.Masz może jakieś zdjęcie elewacji? Mam taka samą kolorystykę dachówka+komin i właśnie zastanawiam się nad resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 28.08.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Bardzo ładne wnętrza. Kuchnia - super. Masz może jakieś zdjęcie elewacji? Mam taka samą kolorystykę dachówka+komin i właśnie zastanawiam się nad resztą. Dzieki serdeczne. Mam zdjecie ale jeszcze z rusztowaniami. Mamy 2 kolory tynku na elewacji + wstawki z zoltego klinkieru i takie tez parapety. http://sukiennik.net/dom/pictures/34tynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts