vg-m 28.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 fajna ta łazienka kominek też a najładniejsze są rolety zewnetrzne mam tak samo zainstalowane klasyka w pełnym wymiarze -bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 28.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Bardzo oryginalna elewacja. Dzięki za zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonGemolo 28.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisz jeszcze czy pomysł na komienk jest autorksi i na tą ściankę z tv też? Czy może miałeś projektanta wnętrz? tak, pomysly autorskie. wszelkie prawa zastrzezone No coś Ty! Prysznic zwale jak nic Jest kapitalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 29.08.2006 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/53kuchnia.jpg Widok na kuchnie.Zabudowa z samych szuflad, jeszcze bez zabudowy okapu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 29.08.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/54kuchnia.jpg Zabudowa słupkowa lekko wysunieta.Jeszcze bez piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 29.08.2006 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/55kuchnia.jpg Jeszcze jedno ujecie - zza kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ls75 bardzo mi sie podoba, a kuchnia odlot normalnie mam pytanie, jak bedziecie zabudowywac pochlaniacz ? ja mam taki sam ale na pustej scianie bez okna i chyba puszcze na cala szerokosc 40 cm szafki uchylne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ja tez mam pytanko-co położyliscie na scianę w kuchni?czy to jakis kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.08.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 ja tez mam pytanko-co położyliscie na scianę w kuchni?czy to jakis kamień? ja tez chcialabym wiedziec co macie na scianie i blacie w kuchni??? pieknie jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ja tez mam pytanko-co położyliscie na scianę w kuchni?czy to jakis kamień? ja tez chcialabym wiedziec co macie na scianie i blacie w kuchni??? pieknie jest !!! To zwykła płyta meblowa. Blat z tej samej płyty ale sklejonej z dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ls75 bardzo mi sie podoba, a kuchnia odlot normalnie mam pytanie, jak bedziecie zabudowywac pochlaniacz ? ja mam taki sam ale na pustej scianie bez okna i chyba puszcze na cala szerokosc 40 cm szafki uchylne.... Okap nie bedzie zabudowany zadnymi szafkami. W opisie chodzilo mi jedynie o to ze jeszcze nie ma na zdjeciu tego metalowego komina zamontowanego, ktory zaslania podlaczenie do wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 30.08.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 To zwykła płyta meblowa. Blat z tej samej płyty ale sklejonej z dwóch. gratuluje pomyslu, naprawde efekt jest rewelacyjny a jak sie sprawuje taki blat z plyty w codziennym uzytkowaniu? rozumiem, ze piszac plyta meblowa - masz na mysli mdf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 gratuluje pomyslu, naprawde efekt jest rewelacyjny a jak sie sprawuje taki blat z plyty w codziennym uzytkowaniu? rozumiem, ze piszac plyta meblowa - masz na mysli mdf ? To nie moj pomysl Blat jak blat, od niedawna uzywany wiec nic szczegolnego nie powiem. Nie, to nie jest mdf tylko zwykla plyta meblowa - tak to nazywal moj wykonawca, nie wiem czy jest jakas fachowa nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.08.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 ls75 bardzo mi sie podoba, a kuchnia odlot normalnie mam pytanie, jak bedziecie zabudowywac pochlaniacz ? ja mam taki sam ale na pustej scianie bez okna i chyba puszcze na cala szerokosc 40 cm szafki uchylne.... Okap nie bedzie zabudowany zadnymi szafkami. W opisie chodzilo mi jedynie o to ze jeszcze nie ma na zdjeciu tego metalowego komina zamontowanego, ktory zaslania podlaczenie do wentylacji. dzieki za info, myslalam ze to jest taki pochlaniacz ktory jest rowny z szafka i wyciaga sie ta czesc pochlaniacha gdzie jest filter dopiero do gotowania, a tak widac tylko metalowa listwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 http://sukiennik.net/dom/pictures/53kuchnia.jpg kuchnia odjazdowa mam pytanie ile ma ta ściana centymetrów, dokładnie od początku mebli do ściany (tej krótkiej). Potem ile cm ma ta krótka ściana, oraz ile cm ma ta zabudowa i jaka jest głeboka? Naprawdę takiej kuchni jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 kuchnia odjazdowa mam pytanie ile ma ta ściana centymetrów, dokładnie od początku mebli do ściany (tej krótkiej). Potem ile cm ma ta krótka ściana, oraz ile cm ma ta zabudowa i jaka jest głeboka? Naprawdę takiej kuchni jeszcze nie widziałam Ciesze sie ze sie podoba. Duzo namyslalismy sie z projektem, wiedzielismy co chcemy i kombinowalismy zeby to zaadaptowac do naszego wnetrza. dluga sciana z szufladami 4,6m krotka sciana ze zlewem 2,2m sciana z zabudowa slupkowa 2,7m zabudowa wszedzie ok 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudykot 30.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Musze przyznac, że zaparło mi dech w piersiach. Przepiękne wnetrza, a szczególnie kuchnia. Naprawde klasa!!!! Oj będę do Was czesto zaglądacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 dzieki za info, myslalam ze to jest taki pochlaniacz ktory jest rowny z szafka i wyciaga sie ta czesc pochlaniacha gdzie jest filter dopiero do gotowania, a tak widac tylko metalowa listwe. To taki zwykly bosch 60cm http://www.bosch-agd.pl/pl/produkty/zdjecia/produkty/95.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 30.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja mam pytanko dotyczące kafli w łazience na ścianie co to za kolekcja? producent? Szukam dokładnie czegoś takiego w takim formacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.08.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A ja mam pytanko dotyczące kafli w łazience na ścianie co to za kolekcja? producent? Szukam dokładnie czegoś takiego w takim formacie Ciezko znalezc takie kafelki w rozsadnej cenie, ale trzeba szukac. My mamy akurat Piemmegres seria LIPARI oraz STROMBOLI w wymiarach 30x60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts