vg-m 31.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a ja mam pytanie odnośnie kafli w kuchni to są 60X60? czad! bardzo ciekawa jestem ogólnie kuchnia BOMBA!!!!!!!! klasyka jak zwyklę w pełnym wymiarze, wyczucie smaku przez duuuuuuże "S" Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiod 03.09.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jestem pod ogromnym wrazeniem ,masz sliczny kominek ,wspaniałą kuchnię i super drzwi wewnetrzne.wszystko piękne gratuluje serdecznie i pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 03.09.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja do pytania o kafle w kuchni chcialabym dodac zapytanie o blat? Z czego jest zrobiony , bo na zdjeciu wyglada jakby blat byl z tego co jest na scianie. Bardzo zblizone to jest i swietnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 04.09.2006 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja do pytania o kafle w kuchni chcialabym dodac zapytanie o blat? Z czego jest zrobiony , bo na zdjeciu wyglada jakby blat byl z tego co jest na scianie. Bardzo zblizone to jest i swietnie wyglada. Na calym parterze mamy kafle 60x60. blat i scianka w kuchni to ta sama plyta meblowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 04.09.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cześć.Kuchnia klasa,b.mi się podoba .U mnie też będzie ciemna. Gdzie masz wylot z okapu? Czy jest to dziura w ścianie na zewnątrz ,czy masz podłączenie do wentylacji w kominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 04.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jaka firma robiła tę piękną kuchnie? Stolarz czy firma specjalizująca się w meblach kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.09.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 hej, mam jeszcze 1 pytanko: do czegoś specjalnego sluży ta wneka w zabudowie-monolicie?co tam jest-ma byc?-piekarnik moze? tak mysle sobie ze fajnie by wygladal tam expres do kawy-cisnieniowy -super sprawa!a ta płyta wygląda swietnie ,na zdjeciu jak kamien jakis trawertyn czy cos podobego mozna znac cene tego cuda-segmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 05.09.2006 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć.Kuchnia klasa,b.mi się podoba .U mnie też będzie ciemna. Gdzie masz wylot z okapu? Czy jest to dziura w ścianie na zewnątrz ,czy masz podłączenie do wentylacji w kominie? Wylot okapu jest w podwieszanym suficie, znaczy bedzie. Podlaczenie do wentylacji w kominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 05.09.2006 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jaka firma robiła tę piękną kuchnie? Stolarz czy firma specjalizująca się w meblach kuchennych? Robila ja lokalna firma wg naszego projektu i wytycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 05.09.2006 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 hej, mam jeszcze 1 pytanko: do czegoś specjalnego sluży ta wneka w zabudowie-monolicie?co tam jest-ma byc?-piekarnik moze? tak mysle sobie ze fajnie by wygladal tam expres do kawy-cisnieniowy -super sprawa!a ta płyta wygląda swietnie ,na zdjeciu jak kamien jakis trawertyn czy cos podobego mozna znac cene tego cuda-segmentu We wnece bedzie piekarnik. Nie jestem az takim fanem kawy.. no moze inki Cena kuchni ponad 7tys bez agd, wszystkie szuflady w systemie hettich + duze cargo rejs maxima w zabudowie (210cm wys. 40cm szer.) Wrzuce jeszcze zdjecie Cargo jak zrobie jakies. Tutaj sam kosz ze strony producenta: http://www.rejs-am.pl/img/katalog/rejs_katalog_foto_306.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 05.09.2006 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jaek czy mógłbys wkleic zdjęcie zbliżenia tej płyty meblowej na ścianie? Ciekawi mnie jaki to daje efekt z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Cudowna kuchnia. Mozesz powiedziec jaki to gres na podlodze? Kominek tez piekny, lazienka cudo.Widac, ze wszystko dobrze przemyslane. Jak ogladam zdjecia takich domow, to zawsze podziwiam, ze ludzie tak wiedza czego chca i co najwazniejsze wiedza jak to osiagnac...To chyba jest po prostu talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dzięki serdeczne, muszę przyznac że cena przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy ten komin do,którego będzie podłączony okap jest na tej ściani co duża zabudowa szaf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Muszę przyznać,cena kuchni jest rewelacyjna.Oczywiście jeżeli fronty są drewniane.U mnie za jeną scianę5m,drugą 2m i zabudowa 1,8m i safka wisząca szt.1o dł.0.6m wyceniają od10500 do15800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 07.09.2006 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jaek czy mógłbys wkleic zdjęcie zbliżenia tej płyty meblowej na ścianie? Ciekawi mnie jaki to daje efekt z bliska. To normalna plyta dla rozjasnienia podam ze to Klon. Pewnie panele podlogowe w klonie wygladaja identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 07.09.2006 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cudowna kuchnia. Mozesz powiedziec jaki to gres na podlodze? Kominek tez piekny, lazienka cudo.Widac, ze wszystko dobrze przemyslane. Jak ogladam zdjecia takich domow, to zawsze podziwiam, ze ludzie tak wiedza czego chca i co najwazniejsze wiedza jak to osiagnac...To chyba jest po prostu talent. Juz wczesniej bylo, ale podaje jeszcze raz gres Nowa Gala OR2. Ciesze sie ze sie podoba. Uwazam ze warto posiedziec i pomyslec pare dni nad kazdym elementem i miec glowna koncepcje wnetrz, wykonastwo trwa znacznie dluzej niz projekt, wiec warto temu poswiecic troche czasu, potem sie przespac pare dni z projektem i znow wrocic do niego. Jesli sie podoba nadal to wdrazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 07.09.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czy ten komin do,którego będzie podłączony okap jest na tej ściani co duża zabudowa szaf? tak, rura jest poprowadzona pod sufitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 07.09.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Muszę przyznać,cena kuchni jest rewelacyjna.Oczywiście jeżeli fronty są drewniane.U mnie za jeną scianę5m,drugą 2m i zabudowa 1,8m i safka wisząca szt.1o dł.0.6m wyceniają od10500 do15800. No co ty! drewniane... ja uwazam ze szkoda kasy na drewniane fronty w kuchni No pewnie, zawsze sie da przemalowac jak sie znudzi, ale ja wole cala kuchnie wymieniac i tak taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cudowna kuchnia. Mozesz powiedziec jaki to gres na podlodze? Kominek tez piekny, lazienka cudo.Widac, ze wszystko dobrze przemyslane. Jak ogladam zdjecia takich domow, to zawsze podziwiam, ze ludzie tak wiedza czego chca i co najwazniejsze wiedza jak to osiagnac...To chyba jest po prostu talent. Juz wczesniej bylo, ale podaje jeszcze raz gres Nowa Gala OR2. Ciesze sie ze sie podoba. Uwazam ze warto posiedziec i pomyslec pare dni nad kazdym elementem i miec glowna koncepcje wnetrz, wykonastwo trwa znacznie dluzej niz projekt, wiec warto temu poswiecic troche czasu, potem sie przespac pare dni z projektem i znow wrocic do niego. Jesli sie podoba nadal to wdrazac Dzieki za odpowiedz. Pomyslec, mowisz? Hmmm, co ja bym siedziala i trzy lata, to bym takich pieknosci sama nie wykombinowala... Tym bardziej podziwiam Wasze przepiekne wnetrza. Bede tu zerkac aby zobaczyc co nowego u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts