Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom LS75 Bocianie Gniazdo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Domek sliczny! Wewnatrz i zewnatrz.

Gratuluje.

dzieki.

Mam pytanie dotyczace rolet zewnetrznych?

Zdaje sie ze sa podtynkowe, mozesz mi cos wiecej na ten temat napisac?

Czy jestes zadowolony z takiego rozwiazania, czy sterowane elektrycznie itp

Dzieki za odpowiedz.

tak podtynkowe, mowili mi na to RKSy.

Czy jestem zadowolony czy nie... nie wiem z wygladu jest to super bo nie widac skrzynek. Ale trzeba nakombinowac troche jak zakryc rewizje do skrzynki wewnatrz. Na razie mamy to otwarte (wieje z tego jak cholera) i chcemy to za porada firmy od rolet zrobic nie oryginalna rewizją tylko z plyty GK z przyklejonym styropianem dla izolacji - powiedzial ze to sie dobrze sprawuje... zobaczymy w zime.

bardzo mi sie podoba kuchnia -jedna z ładniejszych jakie widziałam na forum

dzieki, dzieki... ciesze sie

. subtelna, elegancka, bez zbędnych bajerów.

wlasnie o to chodzilo! dobre slowa.

nawet na zdjeciu widac perfekcje wykonania.

na zdjeciu moze tak i ludzie jak nas odwiedzaja to tez im sie podoba, lecz my widzimy wszystkie niedociagniecia montera.. niezbyt mu to szlo...

RKSy powiadasz? to ja tez chyba mam takie ,tylko jak patrzyłam na twoje zdjecie domu nieotynkowanego to zdziwilo mnie to ze masz 2 nadproza albo to tak tylko wyglada.Moze ja nie mam tych RKSów? ja mam nadproza z wałkiem przygotowane do rolet, zakladasz i koniec.No poza tą własnie dziurą,ktora trzeba zaslonic, ale tak jak pisaleś robi sie to z płyty k/g i ociepla styropianem,ponoc tak jest dobrze i nic nie wieje-moja kolezanka tak ma, tylko ostatnio roleta jej sie zepsula i .............psujemy obudowe :(cos za cos.Ale czego sie nie robi dla wygladu -swojego i domku tez oczywiscie haha.moglabym wkleic zdjęcie tych nadprozy ,ale nie jestem gospodarzem tego wątku, i prosze o pozwolenie :)

mamy salon, przeszklony na maxa, i dlatego zdecydowalismy sie na rolety zew.nie zasnelabym w takim domu gdzie wszedzie sa okna do ziemi i tylko szmaciana roletka słoneczna :-? zawsze to jakis komfort psychiczny.Czekam na dalsze zdjecia Gospodarzu!

• 2 weeks później...
Witam. Masz piekny i slicznie urzadzony domek. To moje kolory i styl. Czy moglabys zdradzic nazwe plytek w lazience malej ? Jestem na etapie wybierania podlog plytek mebli do kuchni kominka itp itd a mam kompletna pustke w glowie. Pozdrowionka

• 4 weeks później...