r-nest 03.04.2018 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam, mam pytanie odnośnie załączonej fotografii. Kojarzy ktoś może nazwę/firmę tych drzwi. Pa zakupie domu okazało się że jedne są do wymiany, a przejrzenie oferty najpopularniejszych hipermarketów też nie wniosło nic do sprawy. Drzwi są prawe i mają szerokość 80 cm (wnętrze wykonane w technice plastra miodu). Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Ew prosiłbym o pomoc w dobraniu czegoś podobnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 03.04.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 A po otwarciu drzwi, na krawędzi nie ma gdzieś tabliczki znamionowej ? Często producenci umieszczają tam różne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-nest 04.04.2018 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Znalazłem taką tabliczkę na dolnej krawędzi drzwi... Niestety model jest z 2010 r i został wycofany z produkcji parę lat temu. Udało mi się natomiast dobrać drzwi w takim samym kolorze z mlecznymi dekorami "po środku". Wynika z tego że każdy producent zostawia ślad na drzwiach i to niekoniecznie w widocznym miejscu:) Trzeba szukać) Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markosbrezowski 06.04.2018 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 To może drzwi na zamówienie? Może wyjdzie trochę drożej ale cóż będziesz mieć porządne drzwi, które posłużą Ci na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKow 10.04.2018 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Dokładnie, na zmówienie warto zrobić w dobrej firmie, będą służyły na lata My wybraliśmy z mężem dość nietypowe drzwi, bo ofornirowane orzechem amerykańskim, ale bardzo proste bez przylgi. W sumie 6 par wykonała nam firma [sPAM]. Minął rok i drzwi świetnie się prezentują, a dodatkowo wyglądają na warte miliony Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts