kurtz 03.04.2018 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Czy to okno wygląda dziwnie? Jak wchodzę to mam wrażenie, że coś nie gra, chyba za mało szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.04.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 A jakie chciałeś?Faktem jest że przeważnie ten wymiar robi się jako jednoskrzydlowe ale liczy się wygląd domu i możliwe że architektonicznie podział był wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurtz 03.04.2018 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Byłem nieświadomy jak to będzie wyglądało w rzeczywistości. Dwuskrzydłowe powinno być min. 140cm szerokie. Teraz jest trochę ciemno. Szkoda, że dopiero teraz to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jochimm 08.04.2018 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Okno 150 cm szerokie moze byc jednoskrzydlowe, co do tego Twojego troche smiesznie male wyglada, ale nie przejmuj sie tym !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 09.04.2018 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Trochę takie wąskie kiszki wyszły, ale nie ma się co przejmować jest wstawione i zapłacone to niech już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts