zygmor 25.04.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Już dwadzieścia lat gospodaruję i obecnie padła decyzja rozbudowy naszego domku letniskowego na domek jednorodzinny. jak nic się nie zmieni o w przyszłym roku ruszamy z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Widzę że tu samę ładne działeczki widokowe i wogóle amoja poprostu jest moja wąska jak byk, ale ma dwie zalety jest blisko centrum a to lubie (wstyd) a po drugie w moich kochanych Bronowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 25.04.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ...bo jest NASZA,...bo jest na niej tak cicho, że człowiek się uspokaja (więc kiedy nas coś zdenerwuje i dzień/tydzień jest do niczego, to jedziemy, otwieramy drzwi samochodu i podziwiamy zachód słońca!!!),...bo sa na niej świerszcze i cykady... koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Bo do najbliższego sąsiada mam 250 m, tyle samo do drogi asfaltowej, bo rośnie na niej las świerkowy, a w nim, na polanie będzie stał nasz dom, bo jest duża i mój konik będzie miał gdzie biegać na stare lata, bo płynie przez nią rzeczka, a na rzeczce jest mostek, nasz osobisty bo są sarny, zające, bażanty, mnóstwo ptaków, małych, dużych, śpiewających, kolorowych, bo żaby kumkają, bo świerszcze dają koncerty, charytatywnie , bo kwitną zawilce, bo jest mnóstwo pysznych jeżyn, bo rośnie dzika grusza, piękne brzozy, dąb, czeremcha, olchy, bo mogę tam uciec od całego tego zgiełku, schować się tak, żeby mnie nikt nie widział. Jednego tylko nie ma... mojego marzenia - starego sadu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 26.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Nio, nio, ale wszyscy mają "widokowe" działeczki... Nasza jest koło Żyrardowa... Dla tych co tam nie byli to jest niewielkie miasto, jakich wiele... nmimo to, z jednej strony działki widac w oddali bloki... ale kochamy w niej to, ze tuż przy granicy, na łąkach, ktorych nie brakuje, hasaja koniki... P.S. Kochamy także bliskośc domu weselnego co sobotę jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 26.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Na naszej dzialce jest duzy sad wisniowy, jak te drzewka zakwitna, to jest cudnie Poza tym jest bardzo sloneczna i podziwianie przepieknych zachodow slonca jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.04.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ogromna przestrzeń, piękne widoki i święty spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 26.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 nieroztropnosc, cena, ehhh.... szkoda mowic marzenia i tak zostaly daleko w tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 27.04.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 po 18 miesięcznym oczekiwaniu jest po prostu MOJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.04.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 a " Mc,Donaldsa" macie ? nie ???? To na wsi mieszkacie ???? Tak mnie przywitał kiedys pewien młodzieniec .... Moja działka....hmm..... nie wiem czy mi sie zabójczo podoba ...Chciałabym mieszkać pod lasem , nad rzeczką , niedaleko jeziora, z horyzontem z Tatr i z poszumem Bałtyku...... I żeby to był conajmniej hektar i wjazd ze starych wierzb placzących ....... a moja dzialka / no cóż jest....5 a , przy ulicy ( dobrze,że tylko osiedlowej) , ma dobre kierunki ..... i to wszystko......nie jest zła , chyba ją lubię ale jeszcze nie tak bardzo Oj ja też bym tak chciała. Ale tak sielankowo nie mam, co prawda od frontu i ogrodu mam malownicze pola uprawne (Park Krajobrazowy Wzniesien Łódzkich) i las na dalekim horyzoncie i kwitnące akacje, i bażanty, sarny i zające i skworonki na polu, ale tak super pięknie to u mnie nie jest. Za to mam działkę przy asfalcie, blisko do sklepu, szkoły, osrodka zdrowia i autobusu miejskiego, i nowobudowanej autostrady A1 -4 km, to też się dla mnie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 27.04.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Za to, że jest nasza.Za ok. 60 drzewek, które na niej rosną.Za kwitnące obecnie drzewka owocowe i modrzewie wypuszczające świeże zielone miotełki.Za to, że pozwala snuć marzenia. I za to przede wszystkim, że to kolejny powód, aby dziękować Panu Bogu za wszystko co otrzymujemy, a jest tego bardzo, bardzo dużo. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 30.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 To teraz ja Kochamy naszą działeczkę za piękne położenie: w spokojnej dzielnicy domków jednorodzinnych, z dala od głównych dróg, z widokiem na Czantorię i Jaworowy, a jednocześnie zaledwie ok 2 km od centrum Za świetnie położenie wględem stron świata: ogród od południowej strony, pięknie nasłoneczniony, niewidoczny z drogi. Ale przede wszystkim chyba za ciszę, przytulność i za to, że czujemy się tam naprawdę szczęśliwi i z poczuciem, że znaleźliśmy się we właściwym miejscu o właściwym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 02.05.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Każdy z nas kupił ... nabył , zyskał lub w inny sposób ..... no właśnie o to chodzi że nie każdy..... ale wracając do tematu - cała frajda w polowaniu na króliczka a jak już upoluje to działeczka będzie taka, że ...., no....., mucha nie siądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 02.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Śpiew ptaków o poranku wśród ciszy, która nieraz aż świdruje w głowie. To właśnie kocham na naszej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.05.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Bo jest nasza,bo te 14 arów nie jest ani za mało, ani za dużobo mam 8 dębów i jedną piękną brzozębo daje azyl po tym zwariowanym pędzie codziennościbo mamy górkę z której naet można na nartach pojeździćbo ptaszki śpiewają......bo rosną na niej kwiaty i ... smardze ( grzyby)bo http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38149&grupa=0&kat=2&a=szadam61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Dlatego, ze to nasz kawałek ziemi, gdzie moje dziecko będzie mogło swobodnie spacerować a ja nie będę musiała pilnować aby nie wpadł w cos - no właśnie - co po sobie zostawił czyjś piesek... Jak już zamieszkamy, to może znajdę jeszcze jakiś powód. Na razie tyle. Niestety nie mamy w pobliżu żadnej górki, tylko trochę drzew i równoooo wszędzie. Trochę mnie usypia ten widok, bo wszędzie płaskie pola...A ja tak lubię góry. No. ale jak się nie ma co się lubi - to się lubi co się ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 16.06.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Każdy z nas kupił ... nabył , zyskał lub w inny sposób stał się posiadaczem SWOJEGO MIEJSCA NA ZIEMI -działki. Zastanawia mnie co lubicie w nich najbardziej ? Co mają w sobie takiego , że zdecydowaliście TA , ŻADNA INNA ?... Co jest w nich takiego szczególnie urokliwego lub poprostu zwyczajnego ...ale.... Co o tym zadecydowało? Pozdrawiam , szczęśliwa posiadaczka swojego miejsca na ziemi Hmm... W skali szkolnej 1-6: * widok: -5 (góry!) * dojazd: +4 (asfalt prawie do końca, komunikacja miejska, niedaleko 2-pasmówka) * lokalizacja: 5 (sklepy, szkoły, komunikacja) * media: 3+ (w pobliżu, ale mogłoby być pewnie lepiej) * sąsiedztwo: b.d. * "geodezja i architektura": 5 (lekko nachylona na zachód, wjazd od wschodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazarek 21.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Przestrzeń - działka pod zabudowę ma pow. 6000 m2. Las - 4,5 ha robi wrażenie, będzie gdzie spacerować. Łąka, gdzie będą stawy - relaks z wędką lub po prostu obserwowanie natury. To właśnie najbardziej kocham w swojej działce, która w sumie ma 6,5 ha. Pozdrawiam, Bazarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Za zapach. Zawsze sie zachwycam - teraz czuć zielone zboże, pola, łąki. I jeszcze te fruwajace nisko jaskółki. Czuć się bedziemy jak na wakacjach.A domek już otynkowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Za las, za ptaki, za świeżość poranka, za rosę, za kawę na tarasie, za roślinki, które rosną, za to, że jest nasza i że jest blisko miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts