slawomir potecki 01.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 za to kocham nasza dzilke bo ja tez kocha moja najukochansza kobieta . Jestem praktykiem , nie poeta . Ale kochamy piekna przyrode , orly , jelenie , borsuki , ten stary okop poniemiecki , te setki drzew . , ktore akurat owocuja jagodami dla ptakow na zime . No i za te piekne zachody slonca nad Mierzeja Wislana , Zulawa Krolewiecka , Zalewem Wislanym i oczywiscie nad Zatoka Gdanska . za ten snieg w zimie i za to , ze na swieta nikt nam nie przyjdzie bo sniegiem zasypalo . za to to wszystko ta dzileczke kocham . [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 05.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 za ciszę,dużo zieleni i brak betonu w koło,poza tym to mój kawałek ziemi,mój mały świat na który mam bezpośredni wpływ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts