vekh 03.04.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Cześć. Mam mieszkanie na 3 piętrze w czterokondygnacyjnym budynku. Ogrzewanie miejskie. Zastanawiam się nad zmianą położenia odpowietrzników. W tej chwili jest pomysł żeby je zabudować w g-k i dać rewizje. Najbardziej zależy mi na modyfikacji w łazience, ale fajnie też by było, gdyby udało się to zrobić w pozostałych pomieszczeniach. Modyfikacja miała by polegać na zlikwidowaniu odpowietrzników obecnym miejscu (oznaczyłem na zdjęciach) i przesunięciu na grzejniki. Pytanie jest takie: da się tak zrobić bez późniejszych kłopotów z zapowietrzaniem i czy nie wpłynie to ogół instalacji? Wiem, że przed modyfikacją będę musiał pewnie pogadać ze spółdzielnią (na tą chwilę mam zgodę na wymianę grzejników), ale chciałbym wiedzieć czy mam w ogóle po co tam iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajtaler428 04.04.2018 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Jak będziesz wymieniał grzejniki to zlikwiduj te piony z odpowietrznikami żeby grzejnik był najwyższym punktem instalacji i zamontuj ręczne odpowietrzniki na grzejnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vekh 04.04.2018 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts