Funia 27.10.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Teska, zupka jest bene. Ja też taką robię. U mnie wszyscy ją uwielbiają. Czasem tylko narzekają, że za dużo pieprzu, Sztuka polega na tym, żeby dłuuuuuuuugo dusić mięsko ąz pusći wszustkie soki, potem cała reszta i trochę wody. Musi być gesta, zeby az łycha stała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.10.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 ps. tylko nie dodaję kminku - bo generalnie nie znoszę - a w tej zupce wcale mi go nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Jakoś tak zdziwiony jestem, że nikt o drugie nie pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No nie pytają bo o tej porze nikt nie głodny. Ale poczekaj do 14 Ps. Malinka, rzeczywiscie na Słowiance była wczoraj mała zadymka - tyle, ze ja bardzo słąbo pływem wiec i tak korzystam raczej wyłącznie z brodzika na rekreacyjnym - 1,30 m to akurat głębokość dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Hej hej kroyeno!!! Co tam dzisiaj serwujesz na obiadek? Czym nas zaskoczysz?? MOże coś mącznego?? Czekam, a teraz łyczek herbatki i lecę dalejpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Może być a' la rustica'?:http://polskaludowa.com/codzienne/jpg/herbata_jubileuszowa_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 hihihi pamiętam taką herbatkę znak szczególny - zardzewiała puszka hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Małe, a ile radości do serca wlewa. Taka zwykła blaszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Nie to co przyciężka w stylu Stara Brytania:http://www.chelton.pl/OldBritain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ....to mi wygląda na cenny zbiór kolekcjonerski J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Kroyena a co na drugie zaserwujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 ZA TESKĄ PONAWIAM PYTANIE Hej hej kroyeno!!! Co tam dzisiaj serwujesz na obiadek? Czym nas zaskoczysz?? MOże coś mącznego?? ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Nikt nie zjadł odgrzewanego dania ze wczoraj. A tma WÓŁ na pręcie wiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A Olka coś długi ten łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ale wy głodni jesteście to może Avocado z ięskiem na surowo:http://www.kulinaria.pl/foto/99-10-11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Co nam tam HACCP, nie zeżarli wołu to się bitki zrobi: http://www.kulinaria.pl/foto/97-01-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 tak, tak co mi pozostało tylko popatrzec na smakołyki Łańcuch założyłam i już. Siedze i patrzę na bitki wsuwając pomidorka. Buuuuuuuuuuuuuuuu Może oczami się najem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 28.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A ja już się dzisiaj nie zdążyłem załapać na herbatkę ani mięsko... Może jutro będzie lepiej... A, właśnie widzę po liczniku, że przy następnym poście awansuję, zatem spróbuję postawić Wam z tej okazji jutro coś lepszego niż tę naszą Madras, którą socjalna nalewa nam z wiadra (to z blues'a "Siedzę sobie na komisariacie...", jeżeli pamiętacie). Pozdrawiam ! Trach (Andrzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Tylko żeby ci soki ścianek nie przeżarły, a na łańcuch nie pluj co by nie było tak jak na Muszce ("The Fly), bo ci więzy przeźre. PS. Myśł o skwarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.10.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 to może ma ktoś ochote zrobić sałatkę?? warzywną http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/486_2003-0732.jpg lub owocową http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/491_2003-0714.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.