Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Herbaciarnia klubowa


kroyena

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KUKICHA

Pochodzi ze zbiorów herbaty w pref. Shizuoka.

To drobno \\\"siekana\\\" jasnozielona japońska herbata z niewielką domieszką bardzo ciemnych liści. Ma bardzo łagodny lecz wyrazisty smak i aromat oraz prawdziwie zielony kolor. Ogólnie jest niskiej jakości. Parzyć w wodzie o temp. ok. 70 st.C ok. 1 min. Można parzyć 3 –4 krotnie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...