Jerzysio 04.11.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 ...a ja chciałem powiedzieć że nie mogę chodzić po herbaciarniach, kawiarniach i salonach, bo mi za parę dni drzwi i okna wstawiają i piniędzole muszę zbierać !Ale wszystkim MD J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.11.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 A ja chcę herbatkę z cytrynką i miodem. Pewnie zaraziłam się z netu od Osowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 A ja się zawstydziłam dziś niemiłosiernie , dostałam przed chwilą wiadomość , że wczoraj byłam w telewizji - Nagrali mnie podczas tańca .... i tak bez zgody ?? czy mogą ??? Puścili oficjalnie ponad dwie minuty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa, to ty w końcu chora jesteś czy nie? niby leżysz, a tańcujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Osowa - gdzie Cie pokazywali ? w jakiej tv ? ale super - gwiazda tv na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa, to ty w końcu chora jesteś czy nie? niby leżysz, a tańcujesz A czy ja kiedyś mówiłam , że leżę ?? NIGDY !! nie należę do „nieruchawych” , nawet w czasie snu się nie kładę (czytaj posty uważnie oj Kroyena , popraw się ...popraw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Dla obłożnych:-napar:http://www.pszczoly.pl/images/lipa3.jpg-do tego odpowiedni dodatek:http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/125/12522.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Krótkie wnioskowanie a' la kroyena': osowa sowa - ptak nocny siedzący? ? niestety ptak "nieruchawy" nocny - nietoperzyca "ruchawa" nie leży jak spi - zgadza się śpi głową na dół, wynik osowa - batmanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jak ciacho na miodzie to tylko piernik. A najlepsze pierniki rosną na placu w mieście Kanonika.Np. takie o: http://www.torunskiepierniki.pl/pierniki/images/bocian.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 nocny - nietoperzyca "ruchawa" nie leży jak spi - zgadza się śpi głową na dół, wynik osowa - batmanka. BINGO !!! tyle , że ja nie lubię czarnego koloru Ale różowy - jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 NO ja poproszę dietetyczne sniadanko GRAHAMKE ZIELONĄ HERBATKĘ no dobra - złapaliście mnie ...... z http://www.ferrero.de/produkte/nutella/default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 O cholera a miała być nutella http://www.ferrero.de/produkte/nutella/default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Znaczy nutella dostała nogi i po nocy wyszła z lodówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.11.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa - to Ty teraz gwiazda telewizyjna jesteś A nagrałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jak ja tam gwiazda ? nie nagrałam , bo nie wiedziałam ...( na dodatek to było w wiadomościach ) ale wracam do pytania - czy mogą bez pozowlenia ??? Kto się na tym zna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No właśnie. Redakcjo kiedy na forum będzie można zobaczyć następny przycisk [Mov] jak "movie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Uuu osowa sianka szuka na budowę trzeba będzie na wypościny uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.11.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa - a jakie to tańce były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 no .....normalne jak na imprezie przy -.D.J. MURANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 To co tylko "praco - żarło - FUnia" osowy nie widziała????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts