kroyena 04.11.2004 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Myślałem, że będzie dyskusja przy herbatce na tema bociana, a tu nic, nawet spota nie załaczono z tańczącą osową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Myślałem, że będzie dyskusja przy herbatce na tema bociana, a tu nic, nawet spota nie załaczono z tańczącą osową. Spoko Kroyena jutro w TV mają mi przegrać na kasetę ...więc temat nie pójdzie w odstawkę tyle , że najpierw muszę zabawić się w cenzora P.s. A co ma do tego bocian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Klekotek jest rodem z Torunia, na miodziku, kruszeje, dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 szaro dzisiaj, to na rozjaśnienie:http://www.pszczoly.pl/images/miod_bernandynski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.11.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witam, pierwszy raz tu jestem, ale podoba mi sie - ciacha, nutella, miodzik i do tego truneczki Truneczek mi sie dzis przyda - urodzila mi sie wlasnie dzisiaj siostrzenica pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Witaj potencjalna matko chrzestno. Gratulki dla siostrzeniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.11.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 A ja pozostanę jednak wierny Afryce... nie obrazicie się? Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Może dzisiaj z uśmiechniętą Masajką, tą od paneli (oczywiście ). Oczywiście . http://www.astra.com.pl/img/produkty/ygara_lisc_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Klekotek jest rodem z Torunia, na miodziku, kruszeje, dojrzewa Czy ty aby nie jesteś w błogosławionym ? czy może chcesz być ? , że tak usilnie te boćki kusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa najpierw trzeba mieć metraż najlepiej pod dachem, żeby myśleć o zagęszczaniu. A sądząc z mego dziennika to tak szybko nie nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 ...I niech ktoś powie Redakcji, żeby nie straszyła ludzi!!! Datowniki przy naszych postach wskazują czas letni - jeszcze nie ma czwartej!!! A co do Afryki... zaraz będzie Afryka dzika. Andrzej (Trach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.11.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Sijambo !Habari wote ? Moto sana chai, na sukari, sina maziwu - Karibuni ! http://www.revivus.com/rgreene/kilipix/039-Tea.JPG Lala salama ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ale kitujesz. Nie dość, że piszesz po takiemu co to nawet ja nie rozumiem i nijak literek przestawić się nie da. To jeszcze Kordylierę pod Kilimandzaro ciągniesz w postaci popcorna, no chyba, że w Kenii kineapolis łotwarli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 04.11.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa - jakiego cenzora? Skoro cała Polska widziała bez cenzury to dla kolegów z forum cenzurować będziesz? Oj osowa osowa - Ty się popraw. Jak dostaniesz - to całość digitalizować - i ciupasem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 _bogus_ ło co ty łosową gonisz niech no najpierwej do dzienników naskrybuje, cisnę ją gdzie się da, a łona na to, że już pisać nie będzie, bo znowu ktoś jej nawkładał. Łuparty babsztyl . A tak ładnie się zapowiadało ciekawe czy przez weekend przemyśli. A może nam prezent pod choinkę zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ponury pisz do ładmina co by dzienniki osowej beckupował. Trocha się z nią droczę, a ostatnio impulsywna jest. Jak to kobita bez słońca na jesieni. Trza by ją zprowokować na jakie ciepłe kracje czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 04.11.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Najlepiej do Łafryki... (różne języki to jedno z moich zainteresowań, ale oczywiście nie znam więcej niż parę słówek w ki-swahili - to, co napisałem przy herbatce z Tanzanii, to było wzięte w większej części ze słowników i "rozmówek": Witajcie - Jak się macie - Gorąca herbatka z cukrem, bez mleka, zapraszam - i na końcu:dobranoc. Osowa - jeszcze raz polecam Łafrykie, to niniejszy słowniczek będzie jak znalazł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.11.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 osowa - jakiego cenzora? Skoro cała Polska widziała bez cenzury to dla kolegów z forum cenzurować będziesz? Oj osowa osowa - Ty się popraw. Jak dostaniesz - to całość digitalizować - i ciupasem na forum. Łociękurdę to się narobiło to tylko naszaTV - regionalna .... moja wina - fakt , należy się małe sprostowanie Gdzie mi się tam do Wa-wy pchać ? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.11.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Ponury pisz do ładmina co by dzienniki osowej beckupował. Backup robimy siami: otwieramy rzeczony dziennik, klikamy "Plik", "Zapisz jako archiwum sieci web [mht]" i poszło. Co ja tam Adminowi będę kości pamięci zawracał. Kroyena, Ty bierz delegację od małżonki, weź kurs na te ciepłe kraje, słonko wysmaży Osówkę gdzie trzeba i pisanie ruszy z kopyta [np. antylopiego czy gnuniego ]. Albo chociaż się z Nią nie drocz.. albo tak: weź tego majstra - psychiatrę, ze specjalizacją w inwestorkach kominowych, potrząchaj nim z lekka, od razu uśmiech wróci na Królewny liczko . Ryby głosu nie mają, to chociaż tak.. A swoją drogą, Osowa, masz talent do agresywnego marketingu Każden jeden już Cię widział, jak dansujesz z Durczokiem.. jejuchna.. a tu taki bęc na glebę.. Digitalizuj i na Forum wrzucaj. W końcu nie pierwsze to tańce w Teaciarni. _________________________________ Karibuni na majonez babuni Lala salama, nie chcę spać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.11.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Zabierzcie Funie do tej Łafryki Nauczy sie dziecko swahili, ludziska jakieś pozna. Mąż zatęskni - lepszy bedzie. Bo juz ją przesilenie zimowe łapie i cos ma doła strasznego Nawet herbatka z prundem nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts