Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Herbaciarnia klubowa

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślałem, że będzie dyskusja przy herbatce na tema bociana, a tu nic, nawet spota nie załaczono z tańczącą osową. :(

Spoko Kroyena jutro w TV mają mi przegrać na kasetę ...więc temat nie pójdzie w odstawkę :wink: tyle , że najpierw muszę zabawić się w cenzora :lol:

P.s. A co ma do tego bocian ? :o

_bogus_ ło co ty łosową gonisz niech no najpierwej do dzienników naskrybuje, cisnę ją gdzie się da, a łona na to, że już pisać nie będzie, bo znowu ktoś jej nawkładał.

Łuparty babsztyl :evil: .

A tak ładnie się zapowiadało ciekawe czy przez weekend przemyśli. A może nam prezent pod choinkę zrobi.

Najlepiej do Łafryki...

:D

(różne języki to jedno z moich zainteresowań, ale oczywiście nie znam więcej niż parę słówek w ki-swahili - to, co napisałem przy herbatce z Tanzanii, to było wzięte w większej części ze słowników i "rozmówek": Witajcie - Jak się macie - Gorąca herbatka z cukrem, bez mleka, zapraszam - i na końcu:dobranoc.

Osowa - jeszcze raz polecam Łafrykie, to niniejszy słowniczek będzie jak znalazł).

osowa - jakiego cenzora? Skoro cała Polska widziała bez cenzury to dla kolegów z forum cenzurować będziesz? Oj osowa osowa - Ty się popraw. Jak dostaniesz - to całość digitalizować - i ciupasem na forum. ;)

Łociękurdę :lol: to się narobiło :roll: :o to tylko naszaTV - regionalna 8) .... moja wina - fakt , należy się małe sprostowanie

Gdzie mi się tam :wink: :lol: do Wa-wy pchać ? hihihi

Ponury pisz do ładmina co by dzienniki osowej beckupował. 8)

Backup robimy siami: otwieramy rzeczony dziennik, klikamy "Plik", "Zapisz jako archiwum sieci web [mht]" i poszło.

Co ja tam Adminowi będę kości pamięci zawracał.

Kroyena, Ty bierz delegację od małżonki, weź kurs na te ciepłe kraje, słonko wysmaży Osówkę gdzie trzeba i pisanie ruszy z kopyta [np. antylopiego czy gnuniego :lol:]. Albo chociaż się z Nią nie drocz.. albo tak: weź tego majstra - psychiatrę, ze specjalizacją w inwestorkach kominowych, potrząchaj nim z lekka, od razu uśmiech wróci na Królewny liczko :wink:. Ryby głosu nie mają, to chociaż tak..

A swoją drogą, Osowa, masz talent do agresywnego marketingu :roll:

Każden jeden już Cię widział, jak dansujesz z Durczokiem.. jejuchna.. a tu taki bęc na glebę.. Digitalizuj i na Forum wrzucaj. W końcu nie pierwsze to tańce w Teaciarni.

Karibuni na majonez babuni :lol:

Lala salama, nie chcę spać sama :wink: