ziaba 04.11.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Pakuj się Funia. Znakiem łobydwa pojadymy. Damy się pokąsać wszelkiemu robactwu a z tego co wiem , tam sobie chwalą niekościste. Może weź kółko do pływania..a ja wezmę płetwy ? hm ?? Jak by co , to machniom ?? No to na kiedy zabukować wylot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ...i tylko weźcie ze sobą Stasia do onej Afrycyji... J No i okularki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.11.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jerzysio z drewnem do lasu ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.11.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ...i tylko weźcie ze sobą Stasia do onej Afrycyji... J No i okularki Jesli juz o tej Afryce to bylam juz blisko Pojechalismy podczas urlopu wakacyjnego z synkeim za Gorzow Wlkp. do zoo saffari. Synek w przedszkolu powiedzial ze na wakacjach byl na saffari. Panie w przedszkolu powiedzialy ze zazdroszcza nam wspanialych wakacji w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Łomatko, ale się ośmiałam. Fajnie jest wiedzieć coś o nas samych, czego my nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 05.11.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzień po słonecznej stronie życia wita Was Ojejeuśki ??? żijafki? słoniki ? mamusiu ja lwów sie boję ..buuuuuu buuu ale , ale fcem , fcem !!! a Mogę zabrać misia ze sobą ? pjosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 05.11.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jesli juz o tej Afryce to bylam juz blisko Pojechalismy podczas urlopu wakacyjnego z synkeim za Gorzow Wlkp. do zoo saffari. Synek w przedszkolu powiedzial ze na wakacjach byl na saffari. Panie w przedszkolu powiedzialy ze zazdroszcza nam wspanialych wakacji w Afryce A gdzie dokładnie jest to ZOO ? Czasami jestem w wakacje przelotem koło Gorzowa Wlk., ale nie trafiłam na takie ZOO. Jest co pokazać dzieciom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 05.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 A ja przepraszam bardzo ....jeśli można , a gdzie przewodnik tej wycieczki ?????!!!! Lwy go pożarły czy co ? Łojezsusie , a może to boćki ??? ODDAJCIE NAM KROYENE wstrętne żabojady !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.11.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Jesli juz o tej Afryce to bylam juz blisko Pojechalismy podczas urlopu wakacyjnego z synkeim za Gorzow Wlkp. do zoo saffari. Synek w przedszkolu powiedzial ze na wakacjach byl na saffari. Panie w przedszkolu powiedzialy ze zazdroszcza nam wspanialych wakacji w Afryce A gdzie dokładnie jest to ZOO ? Czasami jestem w wakacje przelotem koło Gorzowa Wlk., ale nie trafiłam na takie ZOO. Jest co pokazać dzieciom? http://www.zoo-safari.com.pl to jest stronka sa fajne strusie - wielkie i zagladajace do samochodu. Lwy sa leniwe, nie chca lazic i slabo je widac nie ma sloni Prawde mowiaz jadac tam myslalam ze bedzie bardziej atrakcyjne ale jesli akurat przejezdzasz przez Gorzow to warto zajrzec. Jest tez na terenie zoo bezplatna karuzela . Mysle ze w lato jest najlepszy czas aby tam zajechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 ...Ziabko, a jak się pogubicie, to kto drogę odnajdzie ? Tylko Staś... J A tak w ogóle to dlaczego Ziabka nie chce drogą wodną tylko powietrzną podróżować ? Stworzonku wodnemu to chyba nie wypada ? ...no to w ostateczności chociaż Sabę zabierzcie... bo jak sie pogubicie to kto cudniaste wpisy do tutejszych temacików pisać będzie !? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.11.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No to może: „Afryka dzika dawno odkryta - Chałupy, welcome to!” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Już czuję to potępiające milczenie . Wiem, świnia jestem . Ale w sezonie jesienno-zimowym nudystów raczej tam nie uświadczysz (chyba że z "sekcji morsów"). A poza tym są na nich metody (patrz: Żandarm z Saint Tropez Louisa de Funes'a). Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.11.2004 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No cośty trachu z de cośtam to na jesieni jeno Kapuśniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.11.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Kapuśniaczek.. Kroyena Względem Łafryki to jam spakowana. Tak na piasku się gdziesik uwalić, wypiąć do słonka i wygrzać to i owo A tu deszcze niespokojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 to ja tu musze chwilke posiedzieć u Was....bo i mnie coś jesiennego zaczyna brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 W zoo safari w Świerkocinie (kierunek Kostrzyn - zjadz na Nowiny) nie są fajne żadne Lwy ani Strusie tylko najprawdziwsze paskowane lekko pośmierdujące i roszkosznie piękne SZOPY PRACZE http://www.szop-pracz.pl/images/roxy/toja3_small.jpg I dziewczyny - do naszej Łafryki zadnych Misów nie bierzemy - mój niech zostanie i budowy przez zimę pilnuje. Z resztą ktos już coś tu madrego o drewnie i lesie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2004 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Ciekawe co Ivonesce tak wzienło, o: " " przecież to nie jesienny smile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.11.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 No co jest? Ja wiem, że po weekendzie i komuś siemoże nie chcieć ale bez przesady, szanowni państwo parzymy herbatke, nie? http://www.akso.com.pl/i/ak_zap2i3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2004 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Nie bój Funia już daję cosik na rozgrzewkę: http://eduseek.interklasa.pl/pictures/artykuly/a_3832/gwiazdka4_445_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.11.2004 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Miało rozgrzeć atmosferkę, a tu normalnie ice tea'k mi się zrobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts