Jan761 04.04.2018 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Mam pokój nad garażem w którym znajduje się regulator pokojowy. W garażu nie mam grzania ale jest doprowadzenie. W zimie podłoga jest wyraźnie chłodniejsza niż w innych pokojach mimo że w garażu jest położony styropian na suficie. Czy w tym przypadku jest sens zakupić grzejnik do garażu? Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Jan761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witam Mam pokój nad garażem w którym znajduje się regulator pokojowy. W garażu nie mam grzania ale jest doprowadzenie. W zimie podłoga jest wyraźnie chłodniejsza niż w innych pokojach mimo że w garażu jest położony styropian na suficie. Czy w tym przypadku jest sens zakupić grzejnik do garażu? Dziękuje i pozdrawiam A ile tego styropianu i jakiego, rodzaj stropu oraz ogrzewania? Pytam bo mam taki układ ale w pokoju ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan761 04.04.2018 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 A ile tego styropianu i jakiego, rodzaj stropu oraz ogrzewania? Pytam bo mam taki układ ale w pokoju ciepło. Pewnie około 10 cm. Ale nie wiem na pewno. U mnie w pokoju też ciepło (jak na pokój z ustawieniem pól-wsch) tyle że podłoga trochę zimna... . Zastanawiam się czy grzanie garażu i podgrzewanie w ten sposób sufitu coś da czy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts