Marcin37 04.04.2018 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witam, potrzebuję rozebrać budynek drewniany obudowany białą cegłą. Koszty jakie mi przedstawiają firmy to 6-8 tysięcy ale widziałem w internecie oferty rozbiórki za materiał. Czy może mi ktoś nakreślić na jakiej zasadzie się to odbywa, czy to są jakieś konkretne materiały do odzysku, co trzeba zrobić żeby się na to załapać? Szczerzę nie rozumiem dlaczego jedni robią to za darmo a drudzy biorą po 6-8 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andreys 04.04.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Odzyskać da się pełną cegłę, stal, okna, gruz, drewno itp. Białej cegły to chyba nie da się ponownie wykorzystać. Na mojej rozbiórce biała cegła poszła w gruz do wywozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 04.04.2018 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Liczą się stare deski. Stare deski, w dobrym stanie, są skupywane i potem idą na zachód na elewacje. W niektórych rejonach kraju to już przemysł, ludzie mają nowe deski na stodołach, w zamian za stare.Ogólnie drogo, jeśli to 6-8 tys., nawet jeśli to nie na wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin37 08.04.2018 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 ok rozumiem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts