Fat_Fabio 04.04.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witam, Wprawdzie na wybór okien mam jeszcze dość sporo czasu, ale wolę się dowiedzieć pewnych spraw zawczasu... Na forum w każdym wątku okiennym jak mantra powtarzane jest zdanie, że dobre okna to raptem połowa sukcesu, ważniejszy jest ich odpowiedni montaż. Szukam więc naprawdę dobrego i sprawdzonego dostawcy okien z okolic Poznania, który nie spartoli dobrego produktu niefachowym montażem. Niestety, wpisy na forumowej białej liście wykonawców z Wielkopolski mają już kilka lat i nie wiem, jak wygląda ich aktualność. Przeszukiwanie forum po nazwach firm nie bardzo przynosi rezultat. Przypadkowym opiniom z Google albo FB nie za bardzo wierzę, bo wiadomo jak się je wystawia... Może więc jest ktoś w stanie polecić solidnych montażystów z Poznania? Oczywiście tzw. ciepły montaż (na taśmach), plus ciepłe parapety, wśród okien jeden HS, do tego rolety zewnętrzne podtynkowe w nadprożach. Albo inaczej. Wstępnie mam wytypowanych kilka firm. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś odnośnie jakości montażu, jaki oferują? Moje typy tak na sucho bez rozmów i wycen, to wstępnie: 1. Stolpoz i Vetrex (tu akurat można znaleźć pozytywne opinie na forum)2. Domega i Oknoplast3. Ventano i MS Okna 4. Pan Wygodny i Dako5. Inspiron i Petecki6. Centrum Okien i Drzwi i Awilux (nie wiem czy się z budżetem zmieszczę...) Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 22.05.2018 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Podbijam temat - naprawdę nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arktur 28.05.2018 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 AD 1. Link. Autor wątku jest już po montażu, więc możesz zapytać. Ja również zdecydowałem się na Stolpoz/Vetrex, lecz nie jestem jeszcze w stanie odpowiedzieć na pytanie o montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 29.05.2018 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Dzięki za pomoc - forum mam już obcykane i ten wątek znam Na razie zbieram wyceny od ubiegłego tygodnia i czekam jeszcze na odpowiedź m.in. od Stolpoz. Mam swojego cichego faworyta (bardzo podobają mi się wizualnie okna Alu Look od MS), ale nic przesądzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 29.05.2018 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Miałem niedawno montaż z Stolpoz i mogę polecić sama firmę jak ich montażystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.10.2019 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Cześć, podpinam się pod temat. Polecam firmę , która działa przede wszystkim w Wielkopolsce. Pełen profesjonalizm, szeroki wybór i bezkonfliktowy kontakt w trakcie wyboru/montażu. 100% zadowolenia. Jasne, bardzo się cieszymy że ktoś kogoś poleca, ale jest taka niepisana zasada, że posty niewiarygodne traktujemy jako spam i je usuwamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts