pjo1 04.04.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 WitamJestem właścicielem działki położonej w bezpośrednim sąsiedztwie drogi S3. Po rozpoczęciu procesu wywłaszczania terenu pod drogę, sprzedałem 300 m2, poprzez negocjacje na utworzenie pasa drogowego. W wyniku nowego podziału geodezyjnego mojej działki, GDDKiA utworzyło z odkupionego ode mnie terenu dwie dodatkowe działki wzdłuż dwóch granic mojej działki, co spowodowało że zniknął wjazd na moją działkę. Zaznaczam, że wjazd nie był od strony pasa drogowego, a z drogi leśnej, która obecnie została wywłaszczona i jest własnością GDDKiA. Nie mam żadnego dojazdu do działki w chwili obecnej, a tym samym nie mogłem w Urzędzie Miasta otrzymać warunków zabudowy, co blokuje mi inwestycję. Czy GDDKiA mogła w taki sposób podzielić działki aby pozbawić mnie dojazdu do działki?Dziękuję uprzejmie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts