Dokker 28.09.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Jak w temacie, ponawiam ofertę. Pozostało mi po ociepleniu poddasza ok. 90m2 wełny Toprock grubość 16 cm oraz trochę wełny Superrock grubość 5cm. Sprzedam w cenie odpowiednio 14 pln/m2 i 5 pln/m2.Zostało mi także trochę listwy startowej do ociepleń zewnętrznych do styropianu grubości 12 cm, jedna rolka siatki zbrojącej oraz trochę narożników aluminiowych z siatką. Wszystko na sprzedaż w dobrej cenie. Odbiór własny, płd. okolice Warszawy. Dla zainteresowanych wyślę kontakt.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 28.09.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Z chęcią porozmawiam.Podaj kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 28.09.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Bard13,wysłałem kontakt na priv.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 30.09.2004 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Może ktoś jednak akurat ociepla poddasze i potrzebuje wełnę w dobrej cenie (oczywiście do negocjacji) oraz trochę akcesoriów do ociepleń zewnętrznych? Naprawdę warto pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 07.10.2004 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ponawiam ofertę. Jestem oczywiście skłonny do negocjowania cen. Czekam na wasze propozycje. Czyżby nikt nie ocieplał przed zimą podaszy ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 wydaje mi się, że chcesz zbyt drogo jak na odsprzedanie. np. 15 cm wełnę na allegro możesz kupić za 16,17zł z fakturą i przywózką jeżeli powyżej 25m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 10.10.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Darkingos,zwróć uwagę, że ja sprzedaję wełnę Toprock o grubości 16 cm, a na allegro jest oferowana Domrock o gubości 15 cm. To są dwa zupełnie inne wyroby. Nie można porównywać ze sobą np. opla corsy z fordem mondeo i mówić że jeden jest za drogi, ponieważ są to dwa różne samochody.Wejdź na stronę Rockwoola, jest tam katalog produktów, porównaj sobie parametry i ceny Toprocka i Domrocka o różnych grubościach i będziesz wiedział dlaczego ktoś oferuje tą cenę na allegro. Po prostu obydwa te produkty różnią się i parametrami i ceną. Wełna cały czas czeka na nowego właściciela. A cenę oczywiście można negocjować.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 10.10.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Prawdę mówiąc nie wiem jak się nazywała moja 15 cm wełna rockwool ale kupiłem ją po 11 PLN od gościa który zrezygnowal z ocieplenia strychu. Vide moje ogłoszenie z forum. Cena 16 zł jest w OBI lub Praktikerze. Na składach można sporo wynegocjować (do 15%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 11.10.2004 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Stefano, tak jak w poprzednim poście wspominałem, nie można porównywać dwóch różnych produktów, tym bardziej że sam nie wiesz, jaki dokładnie kupiłeś. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.rockwool.pl. Tam są opisane różnice w wełnach (są różne, choć o podobnym zastosowaniu) oraz różnice w cenach, co jest bardzo istotne.Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 11.10.2004 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Stefano, tak jak w poprzednim poście wspominałem, nie można porównywać dwóch różnych produktów, tym bardziej że sam nie wiesz, jaki dokładnie kupiłeś. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.rockwool.pl. Tam są opisane różnice w wełnach (są różne, choć o podobnym zastosowaniu) oraz różnice w cenach, co jest bardzo istotne.Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts