Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam we?n? Rockwool niedrogo - pozosta?o?? po ociepleniu

Recommended Posts

Jak w temacie, ponawiam ofertę. Pozostało mi po ociepleniu poddasza ok. 90m2 wełny Toprock grubość 16 cm oraz trochę wełny Superrock grubość 5cm. Sprzedam w cenie odpowiednio 14 pln/m2 i 5 pln/m2.

Zostało mi także trochę listwy startowej do ociepleń zewnętrznych do styropianu grubości 12 cm, jedna rolka siatki zbrojącej oraz trochę narożników aluminiowych z siatką. Wszystko na sprzedaż w dobrej cenie. Odbiór własny, płd. okolice Warszawy. Dla zainteresowanych wyślę kontakt.

pozdr.

Darkingos,

zwróć uwagę, że ja sprzedaję wełnę Toprock o grubości 16 cm, a na allegro jest oferowana Domrock o gubości 15 cm. To są dwa zupełnie inne wyroby. Nie można porównywać ze sobą np. opla corsy z fordem mondeo i mówić że jeden jest za drogi, ponieważ są to dwa różne samochody.

Wejdź na stronę Rockwoola, jest tam katalog produktów, porównaj sobie parametry i ceny Toprocka i Domrocka o różnych grubościach i będziesz wiedział dlaczego ktoś oferuje tą cenę na allegro. Po prostu obydwa te produkty różnią się i parametrami i ceną.

Wełna cały czas czeka na nowego właściciela. A cenę oczywiście można negocjować.

pozdr.

Stefano, tak jak w poprzednim poście wspominałem, nie można porównywać dwóch różnych produktów, tym bardziej że sam nie wiesz, jaki dokładnie kupiłeś. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.rockwool.pl. Tam są opisane różnice w wełnach (są różne, choć o podobnym zastosowaniu) oraz różnice w cenach, co jest bardzo istotne.

Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych do negocjacji.

Stefano, tak jak w poprzednim poście wspominałem, nie można porównywać dwóch różnych produktów, tym bardziej że sam nie wiesz, jaki dokładnie kupiłeś. Zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.rockwool.pl. Tam są opisane różnice w wełnach (są różne, choć o podobnym zastosowaniu) oraz różnice w cenach, co jest bardzo istotne.

Pozdrawiam i zapraszam zainteresowanych do negocjacji.