markosbrezowski 05.04.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Hej zastanawiam się czy taka dachówka była by dobrym pomysłem do domu. W sumie to nie potrzeba byłoby wgle źródła zasilania osobnego prawda? Czy istnieje ktoś w Polsce kto ma coś takiego u Siebie? A może to lipa, która się psuje? Co o tym sądzicie? Prawie z wujkiem się ostatnio o to pokłóciłem bo ja mówiłem, że to przyszłość a wujaszek z wąsem" badziew i nie wiadomo czy działa" Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.04.2018 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Hej zastanawiam się czy taka dachówka była by dobrym pomysłem do domu. W sumie to nie potrzeba byłoby wgle źródła zasilania osobnego prawda? Czy istnieje ktoś w Polsce kto ma coś takiego u Siebie? A może to lipa, która się psuje? Co o tym sądzicie? Prawie z wujkiem się ostatnio o to pokłóciłem bo ja mówiłem, że to przyszłość a wujaszek z wąsem" badziew i nie wiadomo czy działa" Czekam na opinie Poczytaj tematy o takich co już mają polską wersje takich dachówek czyli panele fotovoltaiczne. Mają plusy, mają minusy. Największy to magazynowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markosbrezowski 06.04.2018 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Możesz zapodać link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 20.06.2018 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 Panele PV to super sprawa, ale nie wiem czy jest sens na chwilę obecną inwestować w dachówkę. Narazie dużo drożej to wychodzi niż po prostu położenie kilku paneli. A wuja nie słuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts