agnikkrol 28.09.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 No włanie jest już strasznie zimno a w każdej chwili temperatura może spaść poniżej 0 a my mamy umówioną ekipę od tynków na najblizszy poniedziałek. Co robić? TYnkować czy czekać do wiosny?Może jest jakiś plastyfikator którego sie dodaje do tynków wykonywanych w niskich temperaturach? POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 28.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 No włanie jest już strasznie zimno a w każdej chwili temperatura może spaść poniżej 0 Może Ci się przyda - to jest najbardziej dokładna i wiarygodna prognoza pogody, znacznie lepsza od tego, co serwuje TVN, TVP itd.: http://meteo.icm.edu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 28.09.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Wnioskuję zatem że masz już instalację elektryczną. Ja bym się bał zostawić ją na wierzchu przez cała zimę. Gdybym to ja miał taki dylemat to bym tynkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.09.2004 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mam juz instalacje elektrycznną ale nie mam doprowadzonego prądu do domu z elektrowni (mam tylko skrzynke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 28.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 tynkój bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 28.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 w pogode na TVN to nie ma co wierzyć w poniedziałek miało podać, nie padało, dziś ma padać, na razie świeci słońce , ja jestem raczej ostrożny więc chyba odpuściłbym tynki w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 28.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mam juz instalacje elektrycznną ale nie mam doprowadzonego prądu do domu z elektrowni (mam tylko skrzynke). Chodzi o to, że przez zimę tynk znika ze ściany wolniej niż gołe kable. Zatynkuj je. Może byłem paranoikiem, ale przed tynkowaniem spało się w budynku. Policz. jelenie z miedzi z kabli na skupie złomu dostaną 20 PLN a ty będziesz 2-3 tysiące w plecy. Tynkuj, tynkuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.09.2004 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 kable raczej nie znikna bo za trzy tygodnie przeprowadzka Więc zdecydowanie chodzi mi o same tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 28.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 ale dałem ciała z tym "ó" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 28.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 A przepraszam.. chodzi o tynki zewnętrzne? Szczerze mówiąc nie domyśliliśmy się tak od razu. W takim razie co byś nie zrobił będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.09.2004 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 oj przepraszam Chodzi mi o tynki ZEWNĘTRZNE ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 28.09.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 oj przepraszam Chodzi mi o tynki ZEWNĘTRZNE ! ! ! A to trzeba było tak od razu Ja np tynkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 28.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Ja za tydzień, moim zdaniem najlepsza pogoda na tynki zewnętrzne. Karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 28.09.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 jeżeli zewnętrzne to możesz działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 28.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 U mnie tynkują od poniedziałku. Wczoraj front, dzisiaj bok i tak do soboty. Majster jak wstaje rano to patrzy w niebo i wróży czy będzie padać . A tak poważnie, to jeśli nie ma ulewnego deszczu, wiatru i słońca, to jest najlepsza pogoda na tynki. A przymrozki na razie nie grożą. Tynkuj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 28.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 U nas w czawartek mają zaczynac tynki, ale wewnętrzne;potem chce odczekać jakieś 2 tygodnie i wprawić okna drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.09.2004 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 I nie dodajecie do zaprawy tynkarskiej nic antymrozowego:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RicK 30.09.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Tynkuj "I nie dodajecie do zaprawy tynkarskiej nic antymrozowego:) ? " Nic nie kombinuj . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 01.10.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Robi sie coraz zimniej a zaczynam w poniedziałek. Może kupić jakieś folie i przykrywać ściane na noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 01.10.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 naprawdę - daj sobie spokój nic się nie stanie (no chyba, że chałupa wysoko w górach i na jutro przewidują zamiecie śnieżne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts