stam222 06.04.2018 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Witam,Przeszedł moment na instalacje "kotłowni" i zacząłem się rozglądać i dokładnie już analizować systemy grzewcze gdy przypomniało mi się , że w PnB mam gaz i czy w związku z tym mogę wybrać sobie i zamontować inną opcję niż gaz (PC, kable, kocioł itd)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_5 06.04.2018 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Najlepiej zapytaj się w urzędzie z którego dostałeś PnB. Ja pytałem się, bo w projekcie mam pompę ciepła a zmieniłem na grzanie prądem i nie mieli z tym problemów. Urzędnik mówił jedynie, że jakbym chciał zmienić na gazowe to będzie to wymagało coś tam, coś tam. Ale z gazowego na inne? Na logikę nic nie powinno się zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts